mirei2012 a scris:
Hellene daca te ajuta eu am gasit o grila a lui MU unde sub pasiv este de 8 ani si da raspuns tot viol...eu ma gandesc ca se determina in concret dar e dificil sa identifici o varsta...de ma intrebi pe mine pana pe la 12-13 ani nu cred ar putea fi sub activ la act sexual...chiar daca poate stie lucruri despre asta ...din moment ce n-are discernamant fiind considerat ca atare si de lege chiar pana la 14 de ce ar avea el reprezentarea constienta a faptei....unul de 12 ani ?
Consimtamantul copilului nu reprezinta doar acordul ci acordul constient...ma largesc aiurea ca stii foarte bine
Pe de alta parte ma gandesc ca varsta minima la act sexual forma tip este de 13 ani...iar agravanta mai mica de 13 ...dar pana unde se duce mai mica?
demarcatia se face pt fiecare sb pasiv in parte
am citit o carte a unui cercetator care la sf expeditiei primeste ,,cadou,, o bastinasa a tribului pe care il cerceta.o duce in Europa dar ea nu se adapteaza.in final moare la 40 si ceva de ani pt ca metabolismul lor e mai accelerat ca al nostru,pt ea era varsta batranetii....din motivul asta la 1o ani era casatorita in trib....
o chestie similara se intampla cu rromi care sunt la origini indieni,au un metabolism un pic mai accelerat ca al nostru si se casatoresc mai devreme.....
nu poate exista o varsta minima pt ca ne ,,coacem,,diferit......;)
Mirei-:))
nu vrei sa-mi recomanzi o beletristica buna pt ce ne pregatim noi?
ca poate ajung acolo si am numai prostii in cap..........:))
IH-nu pot sa povestesc ca ma ,,persifleaza,, Mirei:D