avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

tedddybear a scris:

lipsirea de liberatate este contiunua succesiva sau permanenta?

Eu zic permanenta

Eu as zice succesiva. Daca il eliberezi apoi iar il lipsesti de libertate si iar il eliberezi...nu savarsesti mai multe fapte in concurs?
Ultima modificare: Joi, 7 August 2014
saandyf, utilizator
saandyf a scris:

mirei2012 a scris:

tedddybear a scris:

lipsirea de liberatate este contiunua succesiva sau permanenta?

Eu zic permanenta

Eu as zice succesiva. Daca il eliberezi apui iar il ilipsesti de libertate si iar il eliberezi...nu savarsesti mai multe fapte in concurs?

aia e la permanenta. succesiva permite intreruperi firesti.
ori eu vad ca la orice intrerupere la lipsire de lib va fi un concurs
mirei2012 a scris:

Hellene daca te ajuta eu am gasit o grila a lui MU unde sub pasiv este de 8 ani si da raspuns tot viol...eu ma gandesc ca se determina in concret dar e dificil sa identifici o varsta...de ma intrebi pe mine pana pe la 12-13 ani nu cred ar putea fi sub activ la act sexual...chiar daca poate stie lucruri despre asta ...din moment ce n-are discernamant fiind considerat ca atare si de lege chiar pana la 14 de ce ar avea el reprezentarea constienta a faptei....unul de 12 ani ?

Consimtamantul copilului nu reprezinta doar acordul ci acordul constient...ma largesc aiurea ca stii foarte bine

Pe de alta parte ma gandesc ca varsta minima la act sexual forma tip este de 13 ani...iar agravanta mai mica de 13 ...dar pana unde se duce mai mica?

demarcatia se face pt fiecare sb pasiv in parte

am citit o carte a unui cercetator care la sf expeditiei primeste ,,cadou,, o bastinasa a tribului pe care il cerceta.o duce in Europa dar ea nu se adapteaza.in final moare la 40 si ceva de ani pt ca metabolismul lor e mai accelerat ca al nostru,pt ea era varsta batranetii....din motivul asta la 1o ani era casatorita in trib....
o chestie similara se intampla cu rromi care sunt la origini indieni,au un metabolism un pic mai accelerat ca al nostru si se casatoresc mai devreme.....
nu poate exista o varsta minima pt ca ne ,,coacem,,diferit......;)

Mirei-:))
nu vrei sa-mi recomanzi o beletristica buna pt ce ne pregatim noi?
ca poate ajung acolo si am numai prostii in cap..........:))

IH-nu pot sa povestesc ca ma ,,persifleaza,, Mirei:D
cristian i, utilizator
Da, corect. Permanenta. Orice intrerupere determina savarsirea unei noi infractiuni.
Ma lesi Cristian ;) citesti prea mult si ce nu trebuie :P...

Noi vorbim de omuleti de-ai nostri...tiganii in primul rand nu pentru ca se coc mai mai repede se insoara la 12 ani ci pentru ca traditia le-o impune...n-are nicio treaba cu varsta si dezvoltarea morfo-fiziologica...asta se poate ca sunt fetite de 9 ani cu menstra dar la cap...e nevoie de timp la toata lumea...discernamantul se formeaza in timp...vine cu varsta ...poate la unii mai devreme ...ca au bagat educatie in ei din frageda pruncie...ceea ce nu e cazul tiganilor...

De regula unde educatia e jos si activitatea sexuala mariajul etc e tot jos ca varsta
mirei2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)