avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
marian20 a scris:

mirei , redeschiderea art 335 alin4

Bravo Marian...sunt la suspendarea UP cu repetatul...se vede ca o luam in freza si ma bateam cu toata lumea degeaba #-o

Marius si tu ai dreptate...are multe neactualizate si eu ma dau de ceasu mortii din cauza lui n-au astia un emoticon cu smulsul parului din cap...ar trebui sa faca unul e necesar ;)

Ultima modificare: Joi, 7 August 2014
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

adi_09 a scris:

mirei2012 a scris:

Am si eu niste avioane nu Airbus ci MU

Infirmarea poate fi dispusa:

a) numai prin ordonanta

b) doar pt motive de neleg a act procesuale

c) si pt motive de netemeinicie a ordonantei procurorului

a,c

Doar c cum zice Marian...dar eu sa mor daca-mi aduc aminte de vreo infirmare prin incheiere :strambatura:.

Si eu la asta ma gandeam, dar nu cred ca sunt. Eventual desfiintari de ordonante.
marian20 a scris:

mirei , redeschiderea art 335 alin4

Si ar mai fi una art. 141 alin. 3, asta daca e sa interpretam per a contrario ca daca nu confirma ar infirma, dar nu stiu daca asa o fi...ca in penal nu prea merg interpretarile astea.
Imi zice si mie cineva...nu radeti ...diferenta dintre actele de urmarire pen si actele de cercetare pen?
mirei2012 a scris:

Imi zice si mie cineva...nu radeti ...diferenta dintre actele de urmarire pen si actele de cercetare pen?

sunt aproape sinonime, Mirei, sau daca tot vrei sa faci o diferenta actele de cercetare penala sunt cele efectuate de militai, insa actele de urmarire penala le include si pe acestea.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)