avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
saandyf a scris:

Cel condamnat la pedeapsa inchisorii de 28 de ani si care nu a prestat munca in penitenciar poate fi liberat conditionat anterior implinirii varstei de 60 de ani, doar dupa ce a executat efectiv:

a)21 de ani
b)20 de ani
c)18 ani si 6 luni.

b
mirei2012 a scris:

catalin1980 a scris:

mirei2012 a scris:

Imi zice si mie cineva...nu radeti ...diferenta dintre actele de urmarire pen si actele de cercetare pen?

Te uiti care sunt organele de cercetare si care sunt organele de u.p si ce face fiecare. asa le diferentiezi

Merci Catalin
Asa ziceam si eu...dar a venit MU cu grila lui si mi-a dat cu logica in cap :P

Daca inainte de examen eu pun asa intrebari...ori sunt la pascut (partial) ori cineva isi bate joc de nervii mei

exact aceasi problema am avut-o si eu azi si m-am intrebat daca mai are rost sa ma prezint la examen daca nu distring chestiile de baza (dupa cum zice MU). te rog sa nu te superi pe mn, dar ma bucur ca nu sunt singura paralela pe alocuri cu MU. vreau sa cred ca e el prea destept, nu sunt eu prea tuta
mirei2012 a scris:

saandyf a scris:

Cel condamnat la pedeapsa inchisorii de 28 de ani si care nu a prestat munca in penitenciar poate fi liberat conditionat anterior implinirii varstei de 60 de ani, doar dupa ce a executat efectiv:

a)21 de ani
b)20 de ani
c)18 ani si 6 luni.

b

a
Teddy eu il ascult la conferinte...concluzia mea: el este ffff destept...dar cu cartile a busit-o B-)
saandyf a scris:

mirei2012 a scris:

Uite de aici mi-a venit dubiul ca n-ar chiar sinonime...si nu vad deloc logica lui MU

Actele prin care org de urmarire penala strang probe cu privire la exist infr si identif faptuirorului sunt

a) acte de cercetare pen

b) acte de urmarire pen

c) acte procedurale

a

a,c

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)