avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
este incidenta exceptia de prematuritate a actiunii atunci cand dreptul afirmat prin cerere

a.nu s-a nascut in patrimoniul reclamantului
b.exista in patrimoniul reclamantului ,insa exercitiul sau este afectat de un termen suspensiv
c.este afectat de o conditie suspensiva

barem b

grila nr 155 Voineag
ac-se resping ca nefondate /neintemeiate
b-prematura
contitia suspensiva-dr nu este eficace-echivaleaza cu inexistenta dr
Ice Hellene a scris:

bc :)
Sandy, a mi se pare incomplet...daca nu ai drept deloc si nu e nicio conditie sau term suspensiv ridic alta exceptie, nu prematuritatea...zic si eu...

Hellene, varza sunt. Si doar le stiam. Candva.
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
saandyf, utilizator
:)) Eu sunt si mai si...stiu si tot gresesc... :stunned:
Sunt de acord cu baremul, desi sunt multi care sustin ca e exceptia prematuritatii si la cond susp.
cine este procur ierarhic superior prim proc de la tribunal?
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
tedddybear, utilizator
Procurorul general de la curtea de apel...asa cred

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)