avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Mirei, eu m-am referit ca e participant la violenta in familie...poate am detaliat la b prea mult, dar am luat c) pe acest considerent. Tocmai am zis la a) ca e tentativa la omorul care intra in infr de violenta in fam.
tedddybear a scris:

mirei sa inteleg si eu. daca eu mama vreau sa imi ucid copilul in primele 24 de ore la la la.. si ramane in faza tentata. complicii, instigatorii si coautorii rasp pt tentativa la inf violenta in familie?
si la fel si daca eu teddy incerc sa imi ucid mama si ramane in faza tentata, ceilalti de pe langa mine rasp pt tentativa tot la infractiunea mea chiar daca nu sunt membri de familie?

La ucid nou nascutului nu avem coautorat...ca este autor exclusiv...atunci participanti sunt complicele instigatorul care se ped cu ped prev pt autor...autorul mama tent la infr ucid nou nascutului

Daca imi omor o ruda si am coautor complice instigator si ei cunosc starea ( ca e ruda mea ) raspund si ei pentru violente....de nu raspund pentru omor

Eu asa am inteles...o sa vad ce buseli mai trag pe partea asta...ca m-am prins tarziu

Scuze Hellene

Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
mirei2012, utilizator
Mai pun una ca mi s-au rasucit creierii in cap si n-o pricep

In cazul infr de vat corporala tentativa este incriminata indiferent de forma de vinovatie cu care este savarsita fapta

a) in toate cazurile prev la 194(1)

b) in cazul prev la 194(2)

c in cazul 194(1) doar daca s-a produs o infirmitate
Pai a nu poate fi...tent nu e incriminata in toate cazurile de la al 1
b e corect daca ignor formularea enuntului
c nu e pt ca avem forma consumata...oricum e gresit enuntul, pt retinerea tentativei e oblig int directa

Corect % e niciun rasp :))
Asa zic si eu dar MU nu-i de acord cu mine si da corect c

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)