avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Stai Sandy ...n-o lua asa...e posibil sa nu fie b...sa gandim un pic
MU zice ac...eu nu inteleg confiscarea extinsa se aplica pentru ped prev de lg mai mare de 4 ani sau mai mare...nu prea pricep nici cum incadreaza fapta...eu as zice concurs la inselaciune...ar trebui sa fie agravata....iar nu vad padurea de copaci :strambatura:

o incadreaza pe inselaciune in forma agaravata unde ped e de 5 sau 6 ani parca.
eu zic ca la examen nu ai de unde sa sti solutia daca nu sti pedespse.
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
tedddybear, utilizator
va rog sa nu va suparati pe noi, dar aici e un fel de lege a junglei.
daca asteptam pana se dau rasp la grile ca sa putem posta altele am pierde prea mult timp. nu putem abuza de bunavointa celor care isi sacrifica timp pt a posta grile

unde e vorba de juristi veritabili nu are voie sa fie ,,legea junglei,,
pt o grila sunt suficiente 4-5 min de postare,timp in care nu ,,moare,,nimeni.La examen vom avea 2 min si 30 de secunde....sunt sigur ca avantaje sunt si pt cei care posteaza ,primesc de multe ori explicatii .....
Va multumesc pentru intelegere!:)
Mirei eu ce sa mai zic ca la grila ta n am vazut niciun raspuns corect? Mi s a parut ca nu i nicio infractiune daca fraierii dau bani sa li se schimbe viitorul...
Pai asta e Elena ...nu vad de ce o incadreaza la agravata...ce calitati nume mincinoase ..ce mijloace frauduloase...el zice o poveste si niste naivi o inghite

Sandy infractiune este ...eu zic de inselaciune ca le ia firfireii din buzunar cu povestea lui...dar agravata ...nici moarta
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
mirei2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)