avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
tedddybear a scris:

mirei2012 a scris:

tedddybear a scris:

Este suspensiva de executare contestatia formulata impotriva incheierii prin care:
A. Judecatorul de cam prelim a constatat incetarea de drept a masurii arestului la domiciliu
B. Judecatorul de drepturi si lib a revocat masura controlului judiciar
C. Judecatorul de cam prelim a dispus prelungirea masurii arestarii preventive

b

barem b si c. nu e o greseala cumva?

Nu stiu ce sa zic...ca eu am o problema cu a intelege cum vine prelungirea...de exemplu ii expira masura in data de 6 ...cu 5 zile inainte pe ii fac propunerea de prelungire...daca fixez data solutionarii in 3 sa zicem ...de cand incep urmatoarele 30 zile...de la 3 sau de la 5...ca daca e de la 5 atunci o fi suspensiva pana pe 5...nu stiu cum functioneaza.

Cine a produs grila asta?

Eu Sandy nu gasesc art cu prelungirea ...cand nu este suspensiva...cu mentinere luare da este 205(3)

Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
mirei2012, utilizator
grila e de pe facebook

Eu Sandy nu gasesc art cu prelungirea ...cand nu este suspensiva...cu mentinere luare da este 205(3)

Mirei, vezi 204 alin. 3
Abuzul de incredere:
A constituie infractiune comiterea in toate modalitatile chiar daca detentorul are un drept de retentie
B nu costituie infractiune comiterea in toate modalitile daca detentorul are un drept de retentie
C nu se va retine concurs daca infractiunea se comite in mai multe modalitati
mirei2012 a scris:

saandyf a scris:

mirei2012 a scris:

Fapta pers care stiind ca nu va plati achizitioneaza bunuri producand o paguba creditorului

a) nu este prev de lg pen

b) constituie infract de inselaciune

c) poate fi urmarita penal numai la plangerea prealabila a persoanei

a

Raspunsul e c ...da nu pricep ce infr este...se incareaza si nu prea la inselaciune ...doar pentru faptul ca el stie ca n-o sa-i plateasca...nu justifica...tre sa faca ceva sai spuna ceva

Si Cristian...ne-a abandonat la greu :tomato:

este 239 al 2 dar nu intra in tematica

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează fapta persoanei care, ştiind că nu va putea plăti, achiziţionează bunuri ori servicii producând o pagubă creditorului.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)