avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

Mie chiar mi-e ciuda rau...m-am razgandit la niste grile si treceam de 70...doar a zis c_m ca prima idee e cea buna....offfffff

Foarte bun sfat...din păcate nici eu n-am ţinut cont de el şi am buşit vreo 2-3...
Asta e...da-i romanului mintea de pe urma....pacat de munca si sacrificii cat casa...
Mirei, esti sigura că ai sub 70? Eu zic că se anulează vreo câteva grile...alea cu graţierea nici nu erau în tematică...sunt multe dubioase...2-3 dacă se anulează tot e bine
Nono nici nu-mi mai vine sa ma uit pe foaie ca ma apuca nabadaile la cat de idioata am putut sa fiu...am 67
Eu am zis ...sub presiunea examenului busesti vreo 6-7 fara sa le vezi..le-am gresit pe cele mai usoare....macar am satisfactia ca la succesuni am mers brici...mereu le greseam...asta ca sa vezi ce inseamna sa ai o carte cum trebuie ....sa te faca sa intelegi si cu argumente.
Nb Nono...ca sunt varza am mai si condus vreo 300 km
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2014
mirei2012, utilizator
JuanCarlos a scris:

saandyf- poti sa ne spui te rog, la care materie ti s-a parut mai incurcate grilele? civil, penal, proceduri?

eu am dat pt cei cu 5 ani vechime. La procedura penala am gresit cele mai multe.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)