Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
=D>=D>=D> pentru voi toti cei care ati participat la acest concurs, unul foarte greu dar care e normal sa fie asa...acum cei care ati luat peste 7 sa credeti in sansa voastra, sa mergeti la urmatoarele probe si sa va luptati pana la capat iar cei mai buni dintre cei buni la final se vor bucura. Cei care acum va ganditi de ce ati gresit unele grile care acasa nu le-ati fi gresit niciodata, care va intrebati de ce ati schimbat raspunsuri (si vi-am spus sa nu o faceti :fight:) dati-va timp sa plangeti, sa va odihniti si ... dupa o pauza binemeritata sa va urcati inapoi in sa...pt ca daca asta doriti nu veti putea sta deoparte...cu respect c_m.
bonjour bonjour, eu facui 68 la exam, iar avui probleme cu concentrarea si am gresit la penal grile tocmai ca nu m am putut concentra sa ma gandesc la toate variantele,conditiile, horror, dar punctul slab fuse proc civ, 15 grile doar, anu viitor trebuie luat musai :((
la grila cu succesiuni mama are 1/6, sora 1/2. tre citita matematica din clasa a 5 a pt fractii
p.s. ati auzit de fraudele fara numar? gizaaaaaaaaaas, cum e posibil asa ceva la un exam ca asta???
p.s. 2 Udroiu a facut grile la proc pen cu Streti