avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Asa este Catalin...mai trebuie sa cizelam...ma bucur sa te inscrii in cursa...o sa avem un ghimpe in spate de mare ajutor ;)
Am numarat vreo 4 grile care cel putin mie mi se par discutabile...deci nu am de ce sa ma plang, ma asteptam sa fie vreo 10. Examenul a fost dur, dar destul de corect...
Nofacenoname0 a scris:

Am numarat vreo 4 grile care cel putin mie mi se par discutabile...deci nu am de ce sa ma plang, ma asteptam sa fie vreo 10. Examenul a fost dur, dar destul de corect...

si mie imi par maxim 5 discutabile...
Foarte dur dar corect mi s a parut si mie. E singurul examen in care nu ai concurenta...decat cu tine insuti in primul rand. O sa fiu si eu in cursa pt la anul, am renuntat sa mai fac contestatie,...nu mi asigura nimeni reusita nici cu 70...
Imi pare rau pt cei care au dat dovada pe forum ca sunt foarte dedicati si nu reusesc nici anul asta in pofida rezultatelor din proximitatea liniei de admitere. La anul o sa dau si si eu insa mi-am redus activitatea pe forum deoarece vreau ca mai intai sa stiu codurile poezie si abia apoi sa reintru in polemicile doctrinare. Fara sa fac discriminare chiar imi pare rau si empatizez la maxim cu Csorin, un om caruia se pare ii lipseste un pic de sansa. Dar il incurajez pe el dar si pe ceilalti sa continue. Nu pot sa cred ca oameni care sunt la bariera celor 70 de puncte nu vor reusi, finalmente. Eu invat zi de zi cu foarte mici exceptii si sper ca intr-o zi sa reusesc. In cursa pentru anul viitor ma inscriu si eu.
Succes!
OvidiuDanut a scris:

Imi pare rau pt cei care au dat dovada pe forum ca sunt foarte dedicati si nu reusesc nici anul asta in pofida rezultatelor din proximitatea liniei de admitere. La anul o sa dau si si eu insa mi-am redus activitatea pe forum deoarece vreau ca mai intai sa stiu codurile poezie si abia apoi sa reintru in polemicile doctrinare. Fara sa fac discriminare chiar imi pare rau si empatizez la maxim cu Csorin, un om caruia se pare ii lipseste un pic de sansa. Dar il incurajez pe el dar si pe ceilalti sa continue. Nu pot sa cred ca oameni care sunt la bariera celor 70 de puncte nu vor reusi, finalmente. Eu invat zi de zi cu foarte mici exceptii si sper ca intr-o zi sa reusesc. In cursa pentru anul viitor ma inscriu si eu.
Succes!

Multumim pt. incurajari! Bine ca ai revenit pe forum Ovidiu, chiar ma intrebam unde ai disparut. Sunt perfect de acord cu tine in privinta memoratului codurilor....eu am gresit de exemplu grila cu textele nepublicate in MO pt. ca nu am stiut exact articolul...imi aminteam doar de tratate, conventii si am zis ca nu intra orice text..

Trebuie sa ne mobilizam si sa stam pe baricade inca un an. Ma bucur ca nu-s singur, ci inconjurat de adevarati camarazi...bafta si tie.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)