Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nofacenoname0 a scris:
Eu la grila cu toporul am raspuns corect ca le-am luat prin eliminare...dar totusi...remiterea toporului este un act de complicitate morala?:O
Daca tin eu minte era o speta pe iccj...ii da toporul si il insoteste si s a retinut compl morala...insensul ca i a intarit convingerea...dar a trecut un an...
Eu la grila cu toporul am raspuns corect ca le-am luat prin eliminare...dar totusi...remiterea toporului este un act de complicitate morala?:O
Salutare tuturor.
Felicitari celor ce au facut peste 70 puncte si mult succes in continuare.
Pentru ceilalti.....putina odihna si multa putere de munca pentru anul urmator.
Eu nu stiu cat am facut, nu am stat sa iau foaia cu subiecte...dar am vazut baremul....ma aveti coleg de suferinta.
Nu aveam asteptari anul acesta pentru ca nu am fost pregatit corespunzator.
Nu ma asteptam la atatea intrebari cu 2 raspunsuri. Dupa ce am umplut ciorna si am vazut ca am multe intrebari cu 2 raspunsuri am inceput sa rad. Am zis ca sunt multe capcane si m-am apucat sa anulez din ele. Naiba ma pus sa ma mai uit odata peste ele :D.
Am fost in Titulescu, Amfiteatru IV.
Nofacenoname0 a scris:
Mai daca e sa analizezi trebuie sa fie morala...pentru ca n-a folosit toporul...dar capu meu n-a judecat atunci si am busit-o