avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizaþie de desfiinþare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizaþie de desfiinþare

bună ziua, am şi eu o nelămurire.....vreau să demolez o cameră de 10mp la o casă, menţjonez că aceasta este legată de casă.
as vrea să ştiu demersurile ce trebuie făcute pentru a obţine autorizaţie de desfiinţare.
eu am întrebat la primărie dar, nu prea am înteles... mi-a zis ceva că ar trebui să aduc un arhitect, iar apoi la Inspecţia teritorială în construcţii.vă rog să îmi daţi sfaturi pt a mă lămuri şi as vrea să stiu ce posibilitate ar mai exista pentru a urgenta efectuarea demolării camerei şi într-un mod convenabil întrucat nici financiar nu stau prea bine. vă multumesc
Buna ziua,

In primul rand trebuie sa obtineti certificatul de urbanism, iar pentru acesta aveti nevoie de urmatoarele documente: cerere tip; extras Carte Funciara (nu mai vechi de 30 de zile), actul de proprietate (copie), memoriu tehnic justificativ si plan de situatie (copie).
Dupa emiterea certificatul de urbanism (cel mult 30 de zile), depuneti actele pentru autorizatia de demolare.
Actele insotitoare cererii pentru autorizatia de demolare sunt: certificatul de urbanism, cadastru pentru imobil, planuri topografice sc sc. 1:500 si 1:2000, acte de proprietate, expertiza tehnica si PAD-ul - Proiectul de Autorizare Demolare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare demolare casa paianta DGeorgiana17 DGeorgiana17 Buna ziua, eu si sotul meu avem la tara o casa de paianta, nelocuibila si fara curent electric. Este inscrisa in cartea funciara, impreuna cu noua casa pe care ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru demolare pluto pluto Am o constructie anexa a gospodariei realizata in 1965 si care este intr-un stadiu avansat de degradare . Este inregistrata si platesc impozit pentru ea . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)