Buna ziua,
Firma la care lucrez, care e in pragul falimentului, a inceput sa dea oameni fara din cauza problemelor mari financiare.
Am primit si eu preaviz conform caruia firma se restructureaza, postul meu se desfiinteaza si incepand cu 16 martie ini inceteaza contractul individual de munca si urmeaza sa primesc somaj si un salariu compensatoriu.
Firma are angajata o firma de resurse umane care se ocupa de contracte.
Rugamintea mea este sa-mi spuneti, eu ar trebui sa ma agit sa pregatesc dosarul pentru somaj sau firma de resurse umane?
De le somaj, am inteles ca iau in calcul ultimele 12 luni lucrate in care s-a cotizat la somaj.
Daca eu lucrez aici din octombrie si in restul anului trecut am lucrat la o alta firma, trebuie eu sa ma duc la firma respectiva si sa-mi dea o adeverinta din care sa rezulte pe fiecare luna cat s-a cotizat la somaj, sau acest lucru trebuie sa-l faca firma de resurse umane??
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu aceste informatii ca sa stiu ce am de facut.
Trebuie sa va acorde un preaviz de 20 de zile in care aveti obligatia sa lucrati numai jumatate ( 4 ore/zi sau 20 ore/sapt.) sau daca va comunica in scris ca nu e nevoie sa lucrati e fara a vi se diminua salariul intreg si o plata compensatorie in valoare de cel putin un salariu, asta daca nu aveti un contract colectiv de munca pe ramura sau unitate care sa va fie mai avantajos.
Somaj
ioanatm
Buna ziua,
Daca o firma din domeniul constructiilor are 13 angajati si vrea sa concedieze 5, cate zile preaviz trebuie sa acorde, 15 sau 20? Intreb asta ... (vezi toată discuția)