avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fondul pentru mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fondul pentru mediu

In cazul vanzarii de fier vechi, cine plateste cei 3% la Fondul pentru Mediu?
Daca vand fierul unei societati care are autorizatie de mediu doar pentru comert cu ridicata al deseurilor si resturilor (cod CAEN 4677) si recuperarea materialelor reciclabile sortate (cod CAEN 3832), dar nu si pentru colectarea deseurilor nepericuloase (cod CAEN 3811) cum se platesc cei 3%?
De cate ori se platesc cei 3% la Fondul pentru Mediu (de cate ori se vand deseurile)?

As dori si baza legala, daca se poate
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2013
jacquelline, utilizator
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 22:03, 30 Iulie 2013
In cazul vanzarii de fier vechi cumparatorul, societate autorizata, retine prin stopaj la sursa cei 3% si ii plateste la fondul de mediu. Cei 3% se platesc o singura data de prima societate care cumpara fierul. Cazul dvs. particular, cu 3811 lipsa, nu influenteaza cu nimic modalitatea de retinere si plata descrisa mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificare deseuri jacquelline jacquelline Societatea A, generator de deseuri, vinde deseuri metalice catre o societate B, care are autorizatie de mediu pentru activitatea de comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate de colectare a deseurilor ultrasuz ultrasuz Buna ziua, Doresc sa incep o afacere ce va ca activitate colectarea deseurilor de la persoane fizice/juridice/unitati administrativ teritoriale in vederea ... (vezi toată discuția)
Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)