avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale rezervare denumire firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

rezervare denumire firma

Buna ziua,
1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente?
Pe cererea standard am observat ca exista o sectiune "opis documente depuse pentru obtinerea acordului".
La ce se refera aceasta sectiune?
2. In cazul in care vor fi 2 asociati in cadrul unui SRL cum se completeaza declaratia pe proprie raspundere? Numai pentru persoana care va fi administrator? La fel se completeaza celelalte formulare?
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2009
amrita950, utilizator
Cel mai recent răspuns: ramiha , utilizator 15:20, 17 Martie 2009
#-o Din pacate la o intrebare atat de simpla un singur raspuns corect, cel dat de denisas oricine poate face o rezervare de firma fara a avea vreo calitate ulterioara in firma . Aceasta (dovada rezervarii) se va depune in original in dosarul cu inmatricularea firmei.
Sfatul meu ca si al denisas e sa va aveti o lista cu 8-10 denumiri diferite ( pe formular aveti 3 propuneri ) pentru ca probabilitatea este mare ca o firma cu numele care il dorititi dvs sa existe deja sau sa aiba o denumire apropiata .
Chitanta de plata a serviciului 50 RON este valabila 12 luni
Dovada rezervarii este valabila 3 luni
In rest mult succes!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si pentru promptitudine!
O seara cat mai placuta!
Am si eu o intrebare cu riscul de a fi usor offtopic, dar as fi foarte recunoscatoare pentru un raspuns:

Pentru Bucuresti (Sect 6), stie cineva unde este sediul Registrului Comertului unde se fac rezervarile de denumire? Daca se poate si o adresa ar fi minunat.

Multumesc!
Registrul Comertului Bucuresti este la Piata Muncii, treci de intersectie (spre stadion) si in fata ai o biserica pe partea stanga, este chiar langa biserica. Nu stiu cum se numeste strada. :D
multumesc denisas!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire firma strelitia strelitia Buna ziua, La infintarea unei societati trebuie sa faci rezervare de 3 denumiri ale firmei. 1. La care denumire se refera la cea care va fi de forma SC ... (vezi toată discuția)
Schmbarea sediului social Menyx Menyx Buna ziua . Schimbarea sediului social dintrun judet in altul implica schmbarea numelui firmei ? (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara TOP22092007 TOP22092007 Buna Ziua! Am o nelamurire pe care as dori sa o lamuresc.... poate reuseste cineva. Am o societate comerciala, la care am adaugat prin act aditional si ... (vezi toată discuția)