avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Conditii de participare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Conditii de participare

AC are in Fisa de date, dupa fiecare cerinta de calificare, mentiunea "Atentie! Vor fi descalificati ofertantii care omit sa prezinte documentele solicitate."

Daca documentele depuse de ofertanti, in vederea indeplinirii unei cerinte de calificare, nu contin toate informatiile solicitate pentru indeplinirea respectivei cerinte, mai poate AC solicita clarificari sau accepta completari ale documentelor depuse? (conf. OG 34 AC are dreptul de a solicita clarificari; mai mult avand aceasta mentiune in Fisa de date mai poate AC solicita clarificari la documentele depuse?).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:56, 31 Iulie 2013
Conform art.78 din HG 925/2006, Comisia trebuie sa stabileasca, care sunt claificarile necesare.
Cand un document este incomplet se cer clarificari.
Se poate si respinge direct, dar sansele de a castiga in cazul unei contestatii sunt mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa document calificare nikitamv nikitamv ce intampla daca din oferta unui operator economic lipseste unu sau mai multe documente de calificare, ii pot respinge oferta si daca da, pe ce articol. ... (vezi toată discuția)
Lipsa documente calificare ofertant lemontee lemontee Buna ziua, se poate descalifica un ofertant conf. art. 36 alin. 1 lit. b din HG 925/2006 pentru neprezentarea unui document de calificare? art. 77 din HG ... (vezi toată discuția)
Documente de calificare incomplete dddimitriu dddimitriu In urma cererii de oferta publicate pe SEAP, am participat la o licitatie a carui [b]castigator [/b](un SRL) are, conform procesului-verbal, [b]documentele de ... (vezi toată discuția)