Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Zic eu prima...71 peste 10 la fiecare ...dar nu stiu de am trecut un rezultat...care nu e in calcul ...da imi anuleaza lucrarea #-o
Grilele n-au fost usoare...totusi se puteau face...dar alea cat lungi cat o zi de post mi-au mancat ficatii
Cand se pun rezultatele?
nu mi s-au parut grele grilele dar nu era timp suficient sa le gandesti cum trebuie; am gasit cel putin 10 complet aiurite pe care le contest cu text din cod; vorbesc aici de cele pentru definitivi .... o alta anomalie si aici : grilele au fost aproape similare in conditiile in care stagiarii au avut mult mai putina materie de invatat; nici macar nu am mai verificat daca au fost conforme cu tematica .... maine de dimineata o sa ma uit si pe cele pentru stagiari, pentru o prietena; o sa postez ceea ce voi considera ca merita contestat, cu trimiterile de rigoare; la procedura civila a fost dezastru .....au facut subiectele pe genunchi
mirei2012 a scris:
Zic eu prima...71 peste 10 la fiecare ...dar nu stiu de am trecut un rezultat...care nu e in calcul ...da imi anuleaza lucrarea #-o
Grilele n-au fost usoare...totusi se puteau face...dar alea cat lungi cat o zi de post mi-au mancat ficatii
Cand se pun rezultatele?
Felicitari pt. punctaj, mirei! Ce zici de anularea lucrarii, cum sa ti-o anuleze?:-/
Am rezolvat si eu grilele...la civil si proc civila mi s-au parut destul de dficile, dar nu ca alea de la inm. Penalul si proc. penala au fost usoare. Am gresit-o pe aia cu strainul aflat in legitima aparare...pai cum drecu, nu era vorba ca efectul legitimei aparari se extinde asupra participantilor....deci nu se mai analizeaza imputabilitatea...of of...grila aia trb anulata.