avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat nastere - probleme la transcriere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat nastere - probleme la transcriere

Buna ziua,de 5 ani ma chinui sa fac certificat de nastere roman la copil,el a fost nascut in spania si din cauza unor erori sa scris numele tatalui gresit,fapt ce a dus la imposibilitatea de a face certificat in Romania.Ultimi doi ani a mers la gradinita prin bunavointa directoarei,de o luna ne-am mutat din cartier,as dori sa-l inscriu aici dar sunt convinsa ca vor fi probleme.Din motive financiare nu ne putem duce la Bucuresti la Consulat cu toate ca vb la tel,va rog a ma ajuta momentan pentru a putea reinscrie copilul la gradinita,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: beleaua , utilizator 20:18, 1 Septembrie 2013
La ce consulat din Bucuresti vreti sa mergeti?
Unde sunteti, in Romania sau in Spania?
Suntem in Romania si am sunat la Consulatul Spaniei din Bucuresti,dar nu se poate face nimic pana nu ajungem la ei
Ma intereseaza urgent daca imi pot inscrie copilul la gradinita pana rezolv problema legata de certificat,la cine pot apela? multumesc anticipat

La conducerea gradinitei, nu pot fi obligati sa inscrie copilul fara certificat.
Daca au avut bunavointa pana acum este posibil sa gasiti in continuare intelegere; incercati totusi sa rezolvati problema, nu e in regula sa nu aveti certificat de nastere romanesc pentru copil.

Multumesc pentru raspun,intreadevar nu i normal sa nu am certificat pentru copil,dar nici nu pot financiar sa rezolv asa usor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea certificatului romanesc (copil nascut in spania) Teodora_Nicolae Teodora_Nicolae Buna ziua! As vrea sa va rog sa ma ajutati cu o speta destul de complicata si pe care o voi expune cat mai scurt posibil.Am un copil in varsta de 4 ani care ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane pentru copil nascut in sua ilie0001 ilie0001 Buna ziua, Va rog sa ma consiliati in urmatoarea situatie: Am baiatul in SUA, are si cetatenie romana si americana. Acum are un copil nasut in America (mama ... (vezi toată discuția)
Inscriere casatorie si divort in romania cristiancosmin cristiancosmin buna. am o problema si sper sa ma puteti ajuta. eu locuiesc din 2002 in spania. m-am casatorit in barcelona cu o spaniola in 2003 si m-am divortat in 2010 dar ... (vezi toată discuția)