avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotul imi fura copiii, ce sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotul imi fura copiii, ce sa fac?

Am divortat de sot dupa aproape 5 ani.In timpul casatorie in urma caruia a rezultat 2 copii unul de 3si respectiv 4ani si 10 luni,divortul nu sa finalizat inca si eu am primit custodia temporala a copiilor si casa incredintate mie pana la finalizarea divortului, sotul a primit un program de vizita dar el nu il respecta pt k nu a dorit sa paraseasca domicilui unde stam cu toti. De careva zile imi ia copii fara acordul meu , deci parasesc domiciliu unde locuiesc si ii duce pe ka sora sotului , la parinti si nu imi da voie sa imi vad copii... stau pe la usa blocului la cumnata sa imi de-a copii si nu vor. Ce sa fac ??? Sunt disperata el mi-a deschis proces si inventand povesti k eu sunt violenta k vb urat si multe altele, are o foie cum k doreste k minori sa stea departe de mama dar nu sa judecat procesul acum am vazut si eu foia in mana la soacramea cand m-am dus sa iau copii, mi-au aruncat foaia in fata k mi-au deschis proces si ei deja au luat hotararea sa stau departe de copii. Ce sa fac sa ma duc la politie am fost si mi-au sp k nu e treaba lor sa imparta copii , judecatoria face asta. Va rog sa ma ajurat cu sfaturi:(
Stimate domn avocat, cand am fost la evaluarea psihologica a copilului extrajudiciar, de fiecare data a trebuit sa prezint hotararea judecatoreasca privind autoritatea unica, altfel, psihologii s-au exprimat ca trebuie sa fie invitat si celalalt parinte sa-si dea acordul sau, in cel mai rau caz, anuntat oficial ca s-a solicitat evaluarea psihologica a minorului.
Nu cunosc articolul de lege si regulamentele dupa care functioneaza cabinetele private de psihologie.
Sa incercati sa va raspunda in scris la solicitarea dvs. scrisa.
Asa am putea afla si care este temeiul legal.
Daca exista...

La doctor nu se cere acordul celuilalt parinte pentru a merge cu copilul.
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Elena, cum s.a terminat povestea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti cu privire la orele de vizita ion33 ion33 :( Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu privire la orele de vizita a unui minor de doi ani si jumatate. mama copilului (fosta sotie) ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal impreuna cu minorii, fara consimtamantul tatalui Augusta2010 Augusta2010 Cum poate proceda un tata daca sotia si mama copiilor lui pleaca de acasa luand si cei doi copii minori, fara stirea si consimtamantul lui? Catre ce institutie ... (vezi toată discuția)
Custodie minori alexsa0809 alexsa0809 buna ziua! am divortat in data de 26 oct 2011 si se pare k am o problema in privinta custodiei celor 2 minori ce-i am .Desi, atat eu cat si fostul sot ,am ... (vezi toată discuția)