Am divortat de sot dupa aproape 5 ani.In timpul casatorie in urma caruia a rezultat 2 copii unul de 3si respectiv 4ani si 10 luni,divortul nu sa finalizat inca si eu am primit custodia temporala a copiilor si casa incredintate mie pana la finalizarea divortului, sotul a primit un program de vizita dar el nu il respecta pt k nu a dorit sa paraseasca domicilui unde stam cu toti. De careva zile imi ia copii fara acordul meu , deci parasesc domiciliu unde locuiesc si ii duce pe ka sora sotului , la parinti si nu imi da voie sa imi vad copii... stau pe la usa blocului la cumnata sa imi de-a copii si nu vor. Ce sa fac ??? Sunt disperata el mi-a deschis proces si inventand povesti k eu sunt violenta k vb urat si multe altele, are o foie cum k doreste k minori sa stea departe de mama dar nu sa judecat procesul acum am vazut si eu foia in mana la soacramea cand m-am dus sa iau copii, mi-au aruncat foaia in fata k mi-au deschis proces si ei deja au luat hotararea sa stau departe de copii. Ce sa fac sa ma duc la politie am fost si mi-au sp k nu e treaba lor sa imparta copii , judecatoria face asta. Va rog sa ma ajurat cu sfaturi:(
Stimate domn avocat, cand am fost la evaluarea psihologica a copilului extrajudiciar, de fiecare data a trebuit sa prezint hotararea judecatoreasca privind autoritatea unica, altfel, psihologii s-au exprimat ca trebuie sa fie invitat si celalalt parinte sa-si dea acordul sau, in cel mai rau caz, anuntat oficial ca s-a solicitat evaluarea psihologica a minorului.
Nu cunosc articolul de lege si regulamentele dupa care functioneaza cabinetele private de psihologie.
Custodie minori
alexsa0809
buna ziua! am divortat in data de 26 oct 2011 si se pare k am o problema in privinta custodiei celor 2 minori ce-i am .Desi, atat eu cat si fostul sot ,am ... (vezi toată discuția)