avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPTUL UNUI COPROPRIETAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPTUL UNUI COPROPRIETAR

Buna ziua ,sunt coproprietar impreuna cu mama,sora si fratele asupra unui apartament,sora este plecata,fratele sta in apart,desi are casa de locuit la tara,eu nu am cheie de la apartament si nu pot intra in casa ,ce este de facut legal,pot vinde unui camatar partea mea de proprietate?
Cel mai recent răspuns: dovleacmihaela , utilizator 10:19, 2 August 2013
eu nu am zis ca camataria este legala dar e singura solutie atat timp cat fratele nu vrea nici bani sa dea,nici sa ma primeasca in casa si un camatar este dispus sa imi cumpere partea!
Orice ati cere, cereti in instanta daca nu va intelegeti cat sa mergeti la notar.
Daca e cineva dispus sa va cumpere partea, e perfect.
N-are nicio importanta ca ala e camatar, nu aveti dvs treaba.
totul veti face prin instanta. daca dumneavoastra aveti o cota mica din acel apartament instanta va hotara sa vi se plateasca o sulta iar ceilalti vor fi nevoiti sa o plateasca.nu cred ca este moral sa bagati camatari pt a le ingreuna sederea in apartament rudelor dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil mostenit- daca plec din imobil mai pot solicita cota mea? christian22 christian22 am mostenit o casa. suntem doi frati..locuim amandoi acolo. daca eu plec pot avea pretentii din casa legal? (vezi toată discuția)
Partaj intre fratii mostenitori. Phantom.haxor Phantom.haxor Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)
Frații mei au înlocuit yalele la apartamentul moștenit de la părinți, în care doar eu am domiciliul. poate fi fapta lor violare de domiciliul și intrare prin efracție? Bobita3056 Bobita3056 Subsemnatul am domiciliul permanent legal intr-un apartament cu 3 camere mostenit de la parintii mei, cota mea de propietate e 1/2, de 7 ani locuiesc numai eu ... (vezi toată discuția)