avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IMM-uri VS. Banci - Ajutor ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IMM-uri VS. Banci - Ajutor ?

Buna ziua tuturor.
As vrea sa stiu daca exista o asociatie/organizatie care poate ajuta IMM-urile cu problemele pe care le au cu bancile ?

Noi de exemplu avem un credit la editat[ pe care deja l-am acoperit insa banca vine cu fel si fel de hartii si situatii inventate precum mai datoram cc.a 78,000 ron.
Am cerut situatii concrete de la sucursala locala si de la centrala de la Sibiu insa de 4 luni nu sunt in stare sa ne trimita nimic concret !
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 04:48, 2 August 2013
Nu exista nicio astfel de organizatie. IMM-urile trebuie sa isi angajeze un consilier juridic sau un avocat pentru a-i reprezenta in Instanta, intr-o actiune impotriva bancii.
element94 a scris:

Buna ziua tuturor.
As vrea sa stiu daca exista o asociatie/organizatie care poate ajuta IMM-urile cu problemele pe care le au cu bancile ?


teoretic, asta ar fi "organizatia": CNIPMMR (Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România)

vad ca se si stie (cum altfel?!) de anomaliile creditarii imm-urilor de catre banci in romania... si, chiar, ce ar trebui facut...

CNIPMMR solicita transparenta costurilor creditelor pentru IMM-uri, potrivit practicilor UE
[ link extern ]

... da' cui solicita, ce obtin, cand obtin, cine beneficiaza de ce se obtine, numai ei stiu.
suntem in romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directiva ue pentru combaterea practicii intarzierii in plata facturilor emise de imm-uri Daniela Bolog Daniela Bolog 10 octombrie 2012 Insolventele genereaza pierderea a 450 000 de locuri de munca in UE si datorii ramase de platit anuale in valoare de 23,6 miliarde euro. ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea de a obtine mai mult de un singur fond nerambursabil? AndreiNutas AndreiNutas Eu cu inca un coleg ne-am gandit la un proiect care s-ar califica pt fonduri europene. Insa problema este ca ne trebuie 25% din bani, ceea c nu avem. Este o ... (vezi toată discuția)
Un sfert din imm-uri s-ar putea inchide dupa aderarea la ue Admin Admin Citat din ziarul Adevarul: Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, Ovidiu Nicolescu, a declarat, ieri, ca 20-25% din ... (vezi toată discuția)