Expirarea antecontractului ( cum ii spuneti .) este in dezavantajul dvs. prin acest fapt inteleg ca proprietarul este indreptati sa va ceara plata pretului negociat. Daca nu v-a presat cu achitarea banilor este ca si cum v-a acordat un timp in plus.
Cu greu pot sa imi imaginez cum vanzatorul ar incheia un act aditional prin care sa fie obligat ca pe langa pierderea cumparatorului sa mai fie obligat sa inapoieze si avansul, care este probabil cheltuit.
Nu faceti precizarea dar imi imaginez ca sunteti in posesia apartamentului asa ca nu vad cum lipsa vanzatorului de la incheierea tranzactiei ( pe care nu v-o mai doriti) va dezavantajeaza.
Asa cum am mai specificat un agent de vanzari, deontologic, nu poate avantaja nici pe vanzator si nici pe cumparator, asa ca sfatul de a achita un avans cat mai mic la o tranzactie nu intra in obligatiile sale.Agentul nu putea sa prevada faptul ca nu vei mai avea bani pentru tranzactie si sa va sfatuiasca sa va reduceti riscul la incheierea antecontractului.
~ final discuție ~