avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordinul MMFPSPV nr. 1681/2013
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordinul MMFPSPV nr. 1681/2013

Ordinul MMFPSPV nr. 1681/2013 privond aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestarilor de servicii efectuate in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 491, din 5 august 2013.
......
Art. 3. - In functie de categoria de servicii prestate, tarifele care se percep de la persoanele fizice, juridice, persoanele fizice autorizate si de la alte entitati constituite in conditiile legii sunt urmatoarele:
a) Eliberarea de certificate/adeverinte/duplicate de adeverinte in baza documentelor existente in arhivele inspectoratelor teritoriale de munca, la cererea persoanelor fizice, juridice sau a oricaror entitati care au dreptul legal de a solicita si de a obtine aceste informatii, conform Legii Arhivelor Nationale nr. 16/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, si Ordonantei Guvernului nr. 33/2002 privind reglementarea eliberarii certificatelor si adeverintelor de catre autoritatile publice centrale si locale, aprobata cu modificari prin Legea nr. 223/2002
Tarif: 50 lei/document

b) Eliberarea de certificate cu informatii extrase din baza de date organizata la nivelul Inspectiei Muncii cu registrele generale de evidenta a salariatilor transmise de angajatori
Tarif: 15 lei/persoana

c) Furnizarea datelor din Registrul general de evidenta a salariatilor pentru refacerea continutului sau la angajator, prin eliberarea unor extrase pe suport hartie din baza de date organizata la nivelul Inspectiei Muncii constituita conform Hotararii Guvernului nr. 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor, cu modificarile ulterioare
Tarif:
- date angajator: 10 lei/pagina;
- lista tuturor salariatilor: 10 lei/pagina;
- detalii salariat: 10 lei/salariat sau fost salariat.
....

Ordinul poate fi gasit aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

Alte discuții în legătură

Revisal aliaaa aliaaa cum aflu daca angajatorul a inregistrat cim in revisal,el refuzand sa faca dovada?se poate afla online? (vezi toată discuția)
De unde imi adun vechime de munca mirela 20 mirela 20 Sotul are nevoie pt pensia pe caz de boala de C.M. El nu are c.m si nu mai contracte de munca, insa unele unele din ele nu mai le gaseste. De unde le poate ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime de la firmele la care am lucrat flori9 flori9 Buna ziua, in cazul in care cineva a lucrat la mai multe firme care intre timp nu mai exista (au falimentat sau nu) cum poate intra in posesia adeverintelor ... (vezi toată discuția)