avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Servus tuturor ! doresc o informatie rapida si exacta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Servus tuturor ! doresc o informatie rapida si exacta

Servus! Intentionez sa fac recurs impotriva deciziei de majorare a pensiei de intretinere copil major. CARE ESTE TAXA DE TIMBRU SI UNDE O PLATESC ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 17:49, 17 Martie 2009
Nu se plateste.

:offtopic: Si nu mai scrieti cu litere mari.
Servus! De regula scriu normal , dar in acest caz am dorit sa subliniez continutul intrebarii mele . Multumesc pentru raspuns . Cu stima si respect
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2009
cotaita, utilizator
este o actiune scutita de plata taxei de timbru....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a depune cererea de pensie alimentara trebuie platita taxa judiciara de timbru? mdanielam mdanielam daca trebuie sa platesc taxa de timbru , unde se plateste su cat trebuie sa platesc. va rog un raspuns urgent . multumesc (vezi toată discuția)
Comunicare taxă de timbru judiciar, în cât timp trebuie s-o plătesc? ce se întâmplă dacă depășesc termenul? nicoara_a nicoara_a Buna ziua, Am depus o cerere pt recalcularea pensiei si am primit o comunicare din partea judecatoriei cum ca in termen de zece zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru majorare pensie alimentara Alina2011 Alina2011 Buna ziua! As dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul pe care il depun la tribunal. Eu am hotararea de divort initiala si cu cuantumul pensiei, in forma ... (vezi toată discuția)