avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca

Buna ziua in urma cu 5 ani am luat un credit de nevoi personale de la o banca cu buletinu. nu am mai putut returna creditul,cam de 2 ani tot primesc acasa de la o firma de recuperare somatii sa platesc lor creditul....k altfel ma executa silit. Ce pot pati? nu am nimica pe numele meu, casa e a parintilor
multumesc si in cazul unui testament e aceasi situatie?
Nu are nicio importanta modul in care bunul intra in patromoniul domneavoastra. Odata intrat e bun de executat.
se prescrie dupa 3 ani de la data scadenta a inprumutului....... data scadenta e data de cand am luat inprumutul,sau 3 ani....din ultimul an cand trebuie sa achit ultima rata
Fiecare rata are propria ei scadenta. O vedeti in scadentar, pt fiecare curge cate un termen.
Doar daca banca declara scadenta anticipata, de la momentul acela curge un termen unic de prescriptie. In plus, orice plata a dvs intrerupe curgerea termenului de prescriptie si incepe un nou termen de la acel moment.
Va sfatuiesc sa nu va faceti iluzii, nu se prea prescriu usor.
am inteles asta......dar cu un testament nu intru in proprietate decat dupa decesul parintilor...... asa k nu ar avea ce sa execute sau nu e asa?

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit alina_25 alina_25 Persoana i-a in 2004 un credit de 10.000 euro scandenta 2010 din 2006 nu il mai achita primeste tot felulde amenintar dar acea persoana nu are ... (vezi toată discuția)