avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca

Buna ziua in urma cu 5 ani am luat un credit de nevoi personale de la o banca cu buletinu. nu am mai putut returna creditul,cam de 2 ani tot primesc acasa de la o firma de recuperare somatii sa platesc lor creditul....k altfel ma executa silit. Ce pot pati? nu am nimica pe numele meu, casa e a parintilor
Nu, nu riscati, cu certitudine vor cere executarea imobilului , odata ajuns in proprietatea dvs.
uzufruct.....intri in posesie imediat,sau doar dupa decesul parintilor?
Ai doar nuda proprietate, posesia ramane la parinti, pe timpul vietii acestora.
deci firma de recuperari nu poate sa scoata la vanzare casa cat traiesc parintii,cu toate k am contract cu uzufruct cu ei?
Ba cam poate, doar ca vinde cu tot cu uzufruct, si este greu sa gaseasca un cumparator care sa astepte decesul uzufructuarilor.

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)