avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca

Buna ziua in urma cu 5 ani am luat un credit de nevoi personale de la o banca cu buletinu. nu am mai putut returna creditul,cam de 2 ani tot primesc acasa de la o firma de recuperare somatii sa platesc lor creditul....k altfel ma executa silit. Ce pot pati? nu am nimica pe numele meu, casa e a parintilor
Exact in acelasi moment intrati in proprietate si fara testament, prin mostenire legala. Ca si fiu, sunteti mostenitor legal. De ce v-ar face testament cand oricum mosteniti? Cu testamentul tot la notar mergeti, ca sa se dezbata succesiunea.
da, dar banca a vandut la o firma de recuperari,,,,,,,,, e acelasi lucru? si-au asumat si ei un risc.... practic pe mine nu ma ameninta banca,ci firma de recuperari
ar face testament pt k suntem 2 frati, unul e plecat in strainatate si eu locuiesc cu ei si am grija de ei la batranete
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
gi-jane2, moderator
Uite, aveti un indiciu.
la momentul cesionarii catre firma de recuperari a creantei fata de dvs, curgea termenul de prescriptie, pentru ca nu putea cesiona decat o creanta, nu si un contract.
daca de la data cand a fost facuta cesiunea, trec 3 ani fara ca ei sa ceara executarea silita a dvs, v-ati scos.

La ce risc va referiti?
la riscul firmei de recuperari......de nu a putea recupera datoria mea ei tot imi trimit de 2 ani si ceva acasa k ma executa......dar nu s-a intamplat nimic pana acum poate si pt k nu am nimica pe numele meu
daca cereau executarea silita, nu trebuia sa ma anunte cineva si pe mine? de la judecatorie sau un executor judecatoresc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp incepe executarea silita? robo21d robo21d Buna ziua! Am o restanta la o banca in valoare de 370 de Ron. Restanta o am de la banca BRD,acum preluata de recuperatorii de la firma EOS KSI. Ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare gigel1980 gigel1980 Buna ziua,numele meu nu este asa important,am o intrebare si am vazut ca sunteti in masura legii sa raspundeti la ea! Tatal meu a facut un credit bancar de ... (vezi toată discuția)