Buna ziua in urma cu 5 ani am luat un credit de nevoi personale de la o banca cu buletinu. nu am mai putut returna creditul,cam de 2 ani tot primesc acasa de la o firma de recuperare somatii sa platesc lor creditul....k altfel ma executa silit. Ce pot pati? nu am nimica pe numele meu, casa e a parintilor
Exact in acelasi moment intrati in proprietate si fara testament, prin mostenire legala. Ca si fiu, sunteti mostenitor legal. De ce v-ar face testament cand oricum mosteniti? Cu testamentul tot la notar mergeti, ca sa se dezbata succesiunea.
da, dar banca a vandut la o firma de recuperari,,,,,,,,, e acelasi lucru? si-au asumat si ei un risc.... practic pe mine nu ma ameninta banca,ci firma de recuperari
ar face testament pt k suntem 2 frati, unul e plecat in strainatate si eu locuiesc cu ei si am grija de ei la batranete
Uite, aveti un indiciu.
la momentul cesionarii catre firma de recuperari a creantei fata de dvs, curgea termenul de prescriptie, pentru ca nu putea cesiona decat o creanta, nu si un contract.
daca de la data cand a fost facuta cesiunea, trec 3 ani fara ca ei sa ceara executarea silita a dvs, v-ati scos.
la riscul firmei de recuperari......de nu a putea recupera datoria mea ei tot imi trimit de 2 ani si ceva acasa k ma executa......dar nu s-a intamplat nimic pana acum poate si pt k nu am nimica pe numele meu