avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Deschidere proces custodie unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Deschidere proces custodie unica

as dorii sa stiu kre sunt pasii pentru deschiderea unui proces de custodie si vreau sa ma reprezint singura.tatal baietelului meu nu participa cu nimic la cresterea lui.nu ma fost casatoriti niciodata.momentan el e la inchisoare pt 2 ani pt furt si am avut mai multe amenintari,unele au plangeri la pol.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cami_Mutascu , utilizator 13:35, 8 August 2013
Este de preferat să consultati un avocat. In situatia Dvs. puteti gasi unul care să vă reprezinte pro bono (fără plată) sau puteti cere ajutor public judiciar.
si imi poti explica ce inseamna ajutor public judiciar?
vedeti aici:

[ link extern ]
ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pro bono utilizatoare utilizatoare buna ziua. sint mamica singura a unei fetite in virsta de 2 ani,care sufera de o boala rara. am 2 actiuni deschise la judecatorie,pentru custodia fetitei si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , m ar interesa un avocat pro bono sau un avocat care ... mariusastra mariusastra Bună ziua , m ar interesa un avocat pro bono sau un avocat care acceptă să mă reprezinte doar pe baza de comision de câștig ofer 50% nu și pe plata ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)