Un salariat este angajat cu CIM nedeterminat pe functia de economist. Prin Hotarare a Cons. de Administratie acesta este numit director ec. pe perioada determinata (01.01.2013-30.06.2013), motiv pt. care i se incheie act aditional de modificare a CIM (functie si salariu) pentru perioada in care ocupa functia de Director Ec.
In perioada in care ocupa functia de director economic, acesta intra in concediu medical ( 01.04.2013) pentru o durata de timp care depaseste perioada cat era numit pe functia de director.
Cum va fi remunerat acest salariat dupa 30.06.2013 ( cand expira termenul de numire pe functia de director) daca CIM si implicit actul aditional prin care i-a fost schimbata functia sunt suspendate pt. incapacitate temporara de munca?
Multumesc.
Sa inteleg ca daca un program de calculator nu are o facilitate nu mai incheiem un act bilateral fara incalcarea legilor in vigoare?
Completam in baza aceluias document datele respective la data la care se implinesc termenele.Eu asa as proceda. Ce cutuma incalc?
In general, un act aditional se poate incheia pe durata nedeterminata.
Cred ca se face confuzii , actul aditional initial asa cum doriti dvs sa-l incheiati nu se poate completa si transmite in REVISAL.
Consider ca un act aditional la un CIM sau la alt document se incheie prin vointa partilor asa cum o cer interesele acestora de moment ( mai ales in piata muncii actuala).
Nu cunosc nici o prevedere legala prin care un angajator sa fie obligat sa promoveze pe un post temporar vacant o persoana printr-un act aditional incheiat pe durata nedeterminata.
Daca cunosc orizontul de timp in care functia este vacanta de ce nu o pot ocupa temporar? Trebuia sa ma aleg cu un director de care sa nu stiu cum sa mai scap doar pentru ca nu pot inregisra actul in REVISAL?
Faptul ca un program de calculator nu a fost conceput atat de flexibil incat sa acopere toata gama de situatii dintr-o piata a muncii in continua miscare nu este o scuza.
Extrapolarile dvs au condus la devierea subiectului acestui topic.
Eu v-am explicat de ce nu se poate face asa ceva.
Cunosc destul de bine prevederile legale in materie , astfel incat sa incep acum sa fac o polemica care nu-si are sensul.
Dvs faceti cum credeti de cuviinta, nimeni nu v-a impus sa faceti cum se spune pe un Forum.
:offtopic:
Nelamurire...
Goguvoinicu
Buna ziua!
Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Intocmire dispozitie
mixer
se da urmatoarea situatie: un angajat cu cim nedeterminat pe o anumita functie de ex .contabil da concurs pe un post de director economic si este numit in ... (vezi toată discuția)