avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Eroare depunere bilant online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Eroare depunere bilant online

Imi apare urmatoarea eroare cand depun bilantul online:
Fisierul depus nu este un document valid - Eroare PDF. Fisier completat eronat sau fisier alterat. Campul 'suma control' <totalPlata_A> este nul
Are cineva idee ce si cum ar trebui facut?
Cel mai recent răspuns: celeterm , utilizator 11:33, 9 August 2013
Este corupt pdf-ul probabil.In acest caz importati xml-ul intr-un formular gol de bilant,il validati si il mai depuneti odata.
Am facut chestia asta de vreo 5 ori si tot la fel. Poate ca nu am ce solduri sa pun la 30.06.2012, pentru ca firma e infiintata la finele lui 2012 si nu a avut cifra de faceri mare la finele lui 2011 ca sa depuna pe iunie 2012, asa ca la formularul 20 am lasat liber primul rand.
Asta sa fi fost problema oare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare depunere bilant prest prest Buna ziua. Am depus bilantul pt.o firma care in anul 2012 nu a avut activitate. Bilantul este validat,nu sunt erori la validare,insa cand am scos recipisa am ... (vezi toată discuția)
Bilant costicul costicul Cand transmit bilantul imi da mesajul pe anaf: Fisierul depus nu este un document valid - Eroare PDF. Fisier completat eronat sau fisier alterat. Campul ... (vezi toată discuția)
Versiunea actualizata pentru declaratia 112 (soft a si soft j) - metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u][i]Metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara: [/i][/u] 1. Daca este aceeasi versiune si in luna urmatoare: Efectuati o copie a fisierului ... (vezi toată discuția)