avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier sau infractiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier sau infractiune?

Pe fondul unor vechi animozitati, un vecin a lovit cu masina o alta vecina. A coborat din masina pentru a o palmui iar apoi s-a suit din nou la volan si a parasit locul accidentului. Femeia a chemat salvarea fiind dusa la spital pentru ingrijiri. De la medicina legala a primit un certificat cu 2 zile de ingrijiri. Victima s-a gandit sa formuleze plangere penala insa politistii de la rutiera i-au pus in vedere ca nu are sanse fiindca oricum se va da NUP ei incadrand patania la accident de circulatie. Au dreptate?
Cel mai recent răspuns: sarah1985 , utilizator 12:15, 9 August 2013
Nu exista martori la incident sau martori care sa confirme existenta unor neintelegeri anterioare intre cei doi?
Martori la incident nu sunt. Se pare ca s-a intamplat dimineata devreme. Neintelegerile anterioare insa sunt cunoscute de tot cartierul. Sotia individului este presedintele asociatiei de proprietari si proaspata beneficiara a unei plangeri penale formulate de locatari pentru art. 246 Cod penal. Omul s-a ingropat singur cand a dat declaratii la Politia Rutiera, in sensul in care a recunoscut ca a lovit-o cu masina pe vecina mea fiindca ''si-a pierdut mintile stiind ca sotia lui este stresata de nenorocitii care au facut plangere penala la Parchet''.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii false catciortes catciortes Am primit o citatie de la politie precum ca asi fi agresat fizic o vecina de 70 de ani. Lucrul acesta este total neadevarat, conflictul rezumandu-se doar la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier catayo6108 catayo6108 Am si eu o problema, in urma cu trei zile am dat peste cineva cu masina, veneam dinspre magazin, iar in momentul efectuarii virajului spre stanga , mia iesit ... (vezi toată discuția)