avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Procedura de separare rol fiscal intre fosti soti
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Procedura de separare rol fiscal intre fosti soti

buna ziua

as dori sa exclud din rolul meu fiscal pe fostul meu sot de care am divortat acum cativa ani
va rog spuneti mi care este procedura completa si ce acte trebuie depuse la primarie pt rezolvarea acestei situatii ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 14:02, 10 August 2013
La nivelul fiecarei primarii este stabilita o procedura de lucru pentru separarea rolurilor fiscale cu mai multe persoane in roluri nominale unice.

Trebuie sa faceti o cerere pe care o depuneti la registratura directiei de impozite si taxe in care sa solicitati crearea rolului nominal unic. Cerere va fi insotita de copii ale actelor de identitate(al dvs si al sotului).
Cititi si aceste articole
( - sect 3-):
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit a doua proprietate - adresa de domiciliu gore194 gore194 In urma cu 20 de ani am cumparat cu sotia un apartament care figureaza si acum ca adresa de domiciliu .Anul acesta am terminat de construit o casa pe care am ... (vezi toată discuția)
Cum se plătește impozitul pentru imobilele aflate în partaj? adryst28 adryst28 Bună ziua! După divorț mie îmi vine sa plătesc impozitul pe teren (aprox.500ron) și fostei soții impozitul pt o garsonieră (aprox.100ron). Atât ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a plati impozitul ioanagertrude ioanagertrude Buna seara. Am o nelamurire cu privire la cazul unei persoane care este divortata, partajul nu s-a facut iar fostul sot este condamnat la inchisoare. Femeia ... (vezi toată discuția)