avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Are vreo legatura neplata unei facturi cu imprumutul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Are vreo legatura neplata unei facturi cu imprumutul de la banca?

Buna ziua! Am si eu o intrebare: neplata unei facturi la oriflame are vreo legatura cu imprumutul de la banca..Adica il pot obtine dacaam aceasta factura neplatita?:O
Cel mai recent răspuns: Casa de Avocatura Dobrescu , Avocat 16:25, 14 August 2013
Nu are nicio legatura. Nu veti putea obtine un imprumut la banca daca sunteti in Biroul de credite sau Centrala riscurilor bancare, adica daca ati facut un credit si ati avut mai mult de 30 de zile de restanta la plata ratelor. Nu au acces decat lucratorii bancari la acestea.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Neplata facturii are legatura cu respective firma care, in functie de suma pe care o datorati va lua hotararea de renunta la suma ori de a actiona in judecata. Nu are nicio legura cu imprumutul bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante bancare ek_2_ro ek_2_ro buna ziua....intrebare legata de un imprumut bancar: acum 9 ani,am facut un imprumut la o banca,in valoare de 8600 ron(cu dobanzi aferente)...timp de cca. 1,6 ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci crinabella crinabella nu am platit rata la banca de un an.mai am un card pe care nu l-am platit de un an si jumatate.as dori sa aflu daca exista vreo banca sa imi adune toate ... (vezi toată discuția)
Cum scap din birou de credit? katutza15 katutza15 am un card de cumparaturi si am restanta cam 3_ 4 luni am avut ceva probleme de sanatate si nu am mai putut plati eu vreau cum pot lua un am credit si daca pot ... (vezi toată discuția)