Buna ziua! Am si eu o intrebare: neplata unei facturi la oriflame are vreo legatura cu imprumutul de la banca..Adica il pot obtine dacaam aceasta factura neplatita?:O
Nu are nicio legatura. Nu veti putea obtine un imprumut la banca daca sunteti in Biroul de credite sau Centrala riscurilor bancare, adica daca ati facut un credit si ati avut mai mult de 30 de zile de restanta la plata ratelor. Nu au acces decat lucratorii bancari la acestea.
Neplata facturii are legatura cu respective firma care, in functie de suma pe care o datorati va lua hotararea de renunta la suma ori de a actiona in judecata. Nu are nicio legura cu imprumutul bancar.
Creante bancare
ek_2_ro
buna ziua....intrebare legata de un imprumut bancar: acum 9 ani,am facut un imprumut la o banca,in valoare de 8600 ron(cu dobanzi aferente)...timp de cca. 1,6 ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci
crinabella
nu am platit rata la banca de un an.mai am un card pe care nu l-am platit de un an si jumatate.as dori sa aflu daca exista vreo banca sa imi adune toate ... (vezi toată discuția)