avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda multipla de Primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda multipla de Primarie

Buna ziua, am o nelamurire legata de imprejmuirea unui teren fara Autorizatie de Construire. Momentan am imprejnuit tot terenul cu stalpi metalici si plasa de sarma, dar vreau sa inlocuiesc o latura cu gard de lemn, petru aceasta am nevoie de acordul vecinului, pe care nu-l voi primi niciodata. Daca modific gardul fara autorizatia de construire si achit amenda pe care o voi primi la Primarie, se poate sa ma amendeze de mai multe ori pentru aceasi fapta ? Ar fi legal?

Alte discuții în legătură

Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)