avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inlocuire conducta de apa si mutare camin apometru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inlocuire conducta de apa si mutare camin apometru

Buna ziua.Locuiesc in centrul Iasului,intr-un blocutel cu un etaj in care sunt 4 apartamente si 2 garsoniere,beneficiind si de curte interioara.Compania de apa a judetului nostru a decis sa inlocuiasca tevile de apa si sa ne mute caminul si apometrul in curtea blocului ele fiind acum in curtea casei vecinului de langa noi.Problema este ca s-au pus pe treaba fara sa aiba planuri,fara sa stie pe unde trec tevile,fara sa ne anunte,sa ne avertizeze ce presupun lucrarile si asa mai departe.Nimeninu -s aprezentat,nu am vazut devizul lucrarii,ca si cum nu am reprezenta nimic.Din luna iulie stam in curtea casei cu 2 gropi de 2 m adancime.S-a ivit o problema-nu gasesc una dintre tevi care duce apa la baie si s-au hotarat sa ne branseze doar teava de la bucatarie lasandu-ne fara apa la baie(in cazul apartamentelor),garsonierle ramanand fara apa total.Astazi am fost nevoita sa restrictionez accesul muncitorilor in curte ca sa nu ni se intample asta insa maine daca nu sunt acasa ei vin si leaga apometrul pt ca asa au primit ordin spunand ca nu-i interesez,sa ne rezolvam noi dupa aceea cu apa,ei ne leaga doar teava care alimenteaza doar bucatariile apartamentelor.
Eu nu inteleg daca au dreptul sa faca acest lucru,adica sa ne lase fara apa in urma lucrarilor lor cica de modernizare a conductelor de apa.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in directia asta.Au dreptul sa inlocuiasca tevile si sa ne lase fara apa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:13, 15 August 2013
Sesizati oficial conducerea companiei de situatia cu care va confruntati
Sesizati oficial primarul/viceprimarul localitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire teava orizontala gdima gdima Buna ziua, Am nevoie sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: in dreptul apartamentului meu s-a fisurat o teava orizontala de apa rece (care deserveste ... (vezi toată discuția)
Contorizare separata apa parter LucianMarian84 LucianMarian84 Buna ziua , stau intr-un bloc cu 4 etaje , o singura scara la parter. Din 10 Familii multe nu vor sa se contorizeze separat la apa (le vin zilnic copii , ... (vezi toată discuția)
Se dorește scoaterea apometrelor pe casa scării, însă acest lucru presupune lucrări deranjante și inestetice în apartamente. conform cărei legi suntem obligați să acceptăm acest lucru? MirceaGB MirceaGB Se dorește scoaterea apometrelor din apartamente pe casa scării(foarte bine) probleme apare la execuție, am fost informați că țevile de apă pentru baie ... (vezi toată discuția)