Buna ziua.Locuiesc in centrul Iasului,intr-un blocutel cu un etaj in care sunt 4 apartamente si 2 garsoniere,beneficiind si de curte interioara.Compania de apa a judetului nostru a decis sa inlocuiasca tevile de apa si sa ne mute caminul si apometrul in curtea blocului ele fiind acum in curtea casei vecinului de langa noi.Problema este ca s-au pus pe treaba fara sa aiba planuri,fara sa stie pe unde trec tevile,fara sa ne anunte,sa ne avertizeze ce presupun lucrarile si asa mai departe.Nimeninu -s aprezentat,nu am vazut devizul lucrarii,ca si cum nu am reprezenta nimic.Din luna iulie stam in curtea casei cu 2 gropi de 2 m adancime.S-a ivit o problema-nu gasesc una dintre tevi care duce apa la baie si s-au hotarat sa ne branseze doar teava de la bucatarie lasandu-ne fara apa la baie(in cazul apartamentelor),garsonierle ramanand fara apa total.Astazi am fost nevoita sa restrictionez accesul muncitorilor in curte ca sa nu ni se intample asta insa maine daca nu sunt acasa ei vin si leaga apometrul pt ca asa au primit ordin spunand ca nu-i interesez,sa ne rezolvam noi dupa aceea cu apa,ei ne leaga doar teava care alimenteaza doar bucatariile apartamentelor.
Eu nu inteleg daca au dreptul sa faca acest lucru,adica sa ne lase fara apa in urma lucrarilor lor cica de modernizare a conductelor de apa.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in directia asta.Au dreptul sa inlocuiasca tevile si sa ne lase fara apa?