avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cine raspunde de siguranta calatorului in trenurile ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cine raspunde de siguranta calatorului in trenurile noastre?

Buna ziua

In aceleratul de Mangalia din 8/9 august a urcat un ins pus pe scandal si avand si un cutit pe deasupra, tocmai in vagonul plin de copii care mergeau la mare in tabara la Navodari? Noroc ca printre profesorii insotitori era si un barbat, profesor de educatie fizica care a sarit in apararea copiilor luandu-se chiar la tranta cu insul pe culoarul vagonului. Din ce mi-a povestit fiul meu care se afla in acel vagon, copiii au sarit in apararea profesorului lor si l-au izolat pe individ intr-un compartiment si apoi au sunat la 112. In acea noapte insul a fost retinut undeva pe traseul trenului, la Buzau din cate am inteles, iar profesorul insotitor a fost solicitat si el sa ramana la politia de acolo pentru declaratii; grupul de copii a mers mai departe ajungand pana la urma cu bine la mare. Acum eu v-as ruga daca stiti, sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea, intrucat am fost sfatuita de cunostinte si prietenii mei de pe fb sa nu las acest fapt sa treaca fara sa fie cineva tras la raspundere ; eu sincer ma gandeam ca educatia lasa de dorit si in acest sens am putea face ceva, dar prietenii mei spun ca ar fi trebuit sa fie mai vigilent conductorul trenului si sa ia atitudine, macar sa apara de undeva, el neaparand deloc in zona in perioada conflictului. Mii de multumiri pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:27, 13 August 2013
De siguranta calatorilor in trenuri se ocupa, sau mai bine spus ar trebui sa se ocupe, politia transporturi feroviare. Mai ales in trenuri de "noapte".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu profesorii la scoala pe motiv ca eleva are parul vopsit Laurentiuv Laurentiuv Fata mea are parul vopsit ( suvite blonde) si unii profesori o ameninta cu excluderea de la ore daca nu se vopseste la loc in culoarea naturala. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Părinții ma ameninta Ana042000 Ana042000 Buna ziua, ma numesc ana si as vrea sa stiu daca nu vreau sa ma mai duc la liceu iar părinții mei nu sunt de acord, m au dus la 2 psihologi si la scoala sa ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală camelllia camelllia Buna ziua, am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)