avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu fosta soacra: ameninta ca imi ia copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu fosta soacra: ameninta ca imi ia copilul

Buna ziua,am divortat de 3 ani si de atunci mereu sunt amenintata ca imi ia copilul. Am divortat de comun acord pe motiv ca fostul sot bea,din 7 zile pe saptamana el 3 zile era mereu foarte beat iar in rest a baut zilnic,folosea un limbaj neadecvat ,era agresiv ,sarea repede la bataie,imi lua si ultimii bani din casa pt bautura si tigari,netinand cont daca ne mai ramane de trait sau nu .Copilul a ramas legal in custodia mea,si il las sa-si vada tatal aproape in fiecare sapatamana,la fel si de sarbatori desi el nu sa schimbat de loc e mereu baut,si nu-mi convine de loc in ce mediu ramane copilul. Problema mare este ca fosta soacra mereu ne deranjeaza la telefon si cheama copilul la ea,nu intelege ca inafara de scoala avem si diferite activitati,dans ,pian. Nu pot sa vb cu ea omeneste ca urla si mereu ameninta si eu cred ca ea nu are dreptul...mai ales daca eu si tatal ne intelegem. Copilul imi spune ca deja nu mai suporta ,mereu ii pune fel si fel de intrebari despre noi... As mai avea multe sa lamuresc va rog sa-mi dati un raspuns ,as vrea sa vorbesc cu cineva.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 15:34, 13 August 2013
Probleme din pacate sunt intre oameni si vor fi . Eu zic sa nu-l izolati de bunica. Incercati sa gasiti o cale de a comunica .

Nu are cum sa va ia copilul , ci doar poate doreste sa-l mai vada cateodata ,ceea ce ar fi normal
mentionez faptul ca isi vede nepotul pt ca fostul sot merge cu copilul la ea si raman acolo in weekand,desii eu spun sincer ca nu imi place mediul in care ramane copilul deoarece acolo toata fam bea, se fumeaza si nu au o comportare buna,plus ca nu mananca toata ziua nimica decat dulciuri ..nu stiu ce sa fac ,copilul invata numai lucruri urate si vulgare,avem probleme si la scoala pe tema asta am fost atentionata de dna invatatoare...Copilul este destept invata foarte bine si e pacat..spun asta ca daca copilul petrece mult timp cu ei cand revine la mine se imi treb timp pana intra din nou la normal
Fostei soacre puteti, pur si simplu, sa nu-i mai raspundeti la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref violenta verbala in familie și divort Viorica Georgi Viorica Georgi As dori va rog sa mă îndrumați în următoarea situatie: sunt căsătorită de 11 ani, avem un copil minor și în soțul meu are probleme cu bautura în ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului vitreg, fiind tata legal in certificatul de nastere.... laur87 laur87 Buna ziua, am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce seanse am de castig sau ce solutie sa aleg: Eu si sotia mea cand ne-am apropiat avea o fetita de 1 ... (vezi toată discuția)
Poate să-l decada din drepturile părintești pe fostul soț Elena stefan 2 Elena stefan 2 Buna ziuA sunt căsătorită din 2016 cu soțul meu in urma căsătoriei avem și un copilaș problema este ca eu secând am rămas însărcinată in 4 luni ... (vezi toată discuția)