avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensie militara de soldat gradat voluntar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensie militara de soldat gradat voluntar

am observat pe forum o discutie despre dreptul la pensie al soldatilor gradati voluntari, de fapt cvasi drept la pensie pentru ca si soldatii care au facut stagiul li se considera vechime in munca perioada stagiului militar pe cind cei ce avem 18 ani vechime ca soldati gradati voluntari, nu! de ce domnilor guvernanti< senatori si deputati care va votam cu drag sa ne reprezentati? de ce domnilor generali care reprezentati militarii si mai sunteti si ,,oameni de stat,,!??? adica cei ce au slujit tara 18 ani nu au drept de pensie militara iar cei ce au ,,slujit,, tara 1 an au...??? cadrele militare au drept de pensie dupa 15 ani iar soldatii gradati voluntari nici dupa 18-19 ani nu au diminuata sau de orice fel numai pensie sau renta sa fie!!!??? pina o sa parasesc sistemul o sa am grija sa va platesc nelegiuirile cu varf si indesat! va mai mirati de ce se intimpla toate nenorocirile in armata, hoti de arme si de secrete vindute??? uitati-va la jandarmi ce statut au!!! nu-i da nimeni afara la 40 ani, nu-si bate nimeni joc de ei, numai in armata e nenorocirea asta!!! toti jandarmii au fost facuti subofiteri, noi indeplinim toate conditiile si mai mult decit atit si nu ne inainteaza nimeni in grad, ba dimpotriva, ne da afara!!! cum sa nu furi domnilor generali???
Cel mai recent răspuns: ContSters83807 , utilizator 21:05, 26 Martie 2009
Vechimea in serviciu in calitate de soldat sau gradat voluntar este considerata stagiu de cotizare si se ia in calcul la stabilirea pensiei si a altor drepturi de asigurari sociale potrivit legislatiei privind sistemul public de pensii si alte drepturi
de asigurari sociale.

Dar,aveti perfecta dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul soldatilor gradati voluntari, pericol public! sgvonline sgvonline SUNT SOLDAT GRADAT VOLUNTAR DE 18 ANI, IN TOTI ACESTI ANI STATUTUL NOSTRU A FOST ,,FENTAT,, DE GUVERNANTI SI PARLAMENTARI. AVEM ACELEASI DREPTURI ... (vezi toată discuția)
Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru a primi pensia corespunzatoare vechimii integrale Armando28 Armando28 In periaoada sept.2001-mai 2002 am beneficiat de indemnizatia de somaj dupa absolvirea liceului; In perioada oct. 2002-oct. 2003 am facut stagiul obligatoriu ... (vezi toată discuția)