avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna - parasire domiciliu, drepturi la partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna - parasire domiciliu, drepturi la partaj

vreau sa stiu daca doamna adica fosta sotite ce drept mai are daca ea a parasit caminul conjugal si copii mai are vreun drept la partajarea bunurilor
Are aceleasi drepturi ca si cum nu ar fi parasit domiciliul conjugal.
pai si daca a parasit copii si locuinta ea tot are drept
Normal!

La momentul cumpararii imobilului nu ati pus banii la comun?!?!
nu casa am facuto si am scos bani din banca si este pe numele meeu
atunci ar trebui si rata de 800 sa se in parta in mod egal
Partajul de bunuri comune cuprinde si pasivul, adica datoriile pe care le aveti in comun la banca. In cadrul procesului de partaj va trebui sa fie chemata si banca.
In cazul in care platiti doar dumneavoastra ratele dupa divort, se va stabili valoarea creditului rambursat pana la acea data si restul de rate achitate exclusiv de dvs, astfel veti avea o cota mai mare de contributie si veti dobandi o parte mai mare din casa la partaj.
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Florina78 Florina78 Bună ziua. Ma numesc Florina. Lucrez cu contract de munca în Italia de 6 ani. Am trimis în aceasta perioada acasă in total 60000 de euro. Soțul meu a ... (vezi toată discuția)
Divort cu credit ipotecar cameliapisica11 cameliapisica11 sotul meu vrea sa bage divort si noi avem un credit ipotecar .ce sa fac eu sunt proprietar el a contractat creditul unde trebuie sa bage divortul si cum se ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa in timpul divortului tudosoiu tudosoiu Buna ziua, sunt in proces cu sotul meu. Primul termen este stabilit pe 21 oct. a.c. Sotul meu a parasit domiciliul (bun comun) si eu am ramas cu cei 2 copii ... (vezi toată discuția)