avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... 2 intrebari mici
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

2 intrebari mici

ce se poate face sa iasa mai repede hotarirea definitiva daca hotarirea sa dat in ianuarie 2009 si azi mia spus de la tribunal ca inca nu sa redactat.??cit dureaza sa primesc comunicarea??
Cel mai recent răspuns: Negru , utilizator 16:25, 18 Martie 2009
De regula redacatarea unei hortarir judecatoresti se realizeaza in 21 -30 de zile, acesta fiind un termen de recomandare ca adesea este depasit din cazua volumului mare de hotarir de redactat pe care il are un magistrat
Puteti sa faceti o "Cerere de urgentare a redactarii hotararii" aratand motivele pentru care aveti nevoie sa intrati in posesia hotararii cat mai repede. S-ar putea sa aiba efect...uneori are.
cererea ar trebui sa o fac la tribunalul bucuresti (acolo e dosarul acum,dupa ce s-a judecat apelul)si sa o depun la judecatorul de serviciu?multumesc pt sfat.s-ar putea sa mearga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea judecatoreasca mioaranoni mioaranoni Pe data de 27 octombrie 2009 am avut ultimul termen, in procesul meu de divort. S-a admis cererea noastra de divort pe cale amiabila si am plecat acasa. Dar nu ... (vezi toată discuția)
Ce termene sunt la judecatorie si tribunal pentru a primi o hotarare? ContSters277537 ContSters277537 Fiti amabili si spuneti-mi si mie cam care este timpul mediu de asteptare a unei hotarari dupa un proces la judecatorie sector 4 si apoi in recurs la ... (vezi toată discuția)
Cand pot lua hotararea de divort ? loanabelciu loanabelciu In data de 15.10.2009 m-am prezentat la judecatoria sectorului 4 in calitate de reclamant intr-un proces de divort si partaj. Ca sa scap mai repede de aceasta ... (vezi toată discuția)