avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotararea judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotararea judecatoreasca

Pe data de 27 octombrie 2009 am avut ultimul termen, in procesul meu de divort. S-a admis cererea noastra de divort pe cale amiabila si am plecat acasa. Dar nu se emite o Hotarare judecatoreasca..? Dupa cat timp..? De 3 luni astept o Comunicare prin posta si nu mai vine. Cum as putea sa intru in posesia acestei hotarari..?
Ionut
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:25, 14 Februarie 2010
Va trebui sa va interesati la arhiva judecatoriei daca s-a redacatat hotarirea si daca v-a fost comunicata.Ati putea intra in posesia ei si cu o cerere la aceasta institutie
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru amabilitate:
Nu am avut avocat, ne-a reprezentat avocatul amantului ei..:(
Cum sa scriu cererea ? Exista un model tip, sau asa, cum imi vine la gura ..?
Ionut
In general instantele de judecata sunt confruntate cu un numar mare de cauze si aceasta poate fi explicatia intarzierii redactarii hotararii dvs.
Incercati sa mergeti la presedintele sau vicepresedintele instantei in audienta si rugati-l printro cerere scrisa sa faca demersuri pe langa magistratul care redacteaza hotararea pentru a o redacta mai repede
Sa inteleg ca intarzierea este fireasca si explicabila, sau este o situatie anormala si trebuie sa ma duc la instanta sa fac o cerere..?

Alte discuții în legătură

Ce termene sunt la judecatorie si tribunal pentru a primi o hotarare? ContSters277537 ContSters277537 Fiti amabili si spuneti-mi si mie cam care este timpul mediu de asteptare a unei hotarari dupa un proces la judecatorie sector 4 si apoi in recurs la ... (vezi toată discuția)
2 intrebari mici Negru Negru ce se poate face sa iasa mai repede hotarirea definitiva daca hotarirea sa dat in ianuarie 2009 si azi mia spus de la tribunal ca inca nu sa redactat.??cit ... (vezi toată discuția)
In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)