ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

popescu_ion20 
	    	Utilizator

popescu_ion20 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

popescu_ion20 
	    	Utilizator

popescu_ion20 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Mirna	                   

Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)
	                    Mirna	                   

Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)

claoodia19	                   

Buna ziua,
Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei ... (vezi toată discuția)
	                    claoodia19	                   

Buna ziua,
Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema care afecteaza toti locatarii unei scari de bloc. Nu stim exact ce se intampla in casa vecinei ... (vezi toată discuția)

septembrie04	                   

Bună ziua, va rog sa mi spuneți dacă exista o lege prin care sunt obligata sa mi sechestrez animalul de companie în casa și sa o scot doar cu lesa. Pisica ... (vezi toată discuția)
	                    septembrie04	                   

Bună ziua, va rog sa mi spuneți dacă exista o lege prin care sunt obligata sa mi sechestrez animalul de companie în casa și sa o scot doar cu lesa. Pisica ... (vezi toată discuția)