citeam acum dupa ceva timp ultima postare a d-voastra este deja decembrie de mai bine de 6 luni cred ca sa incheiat ancheta propiuzisa ,,neoficial,, findca mergind la parchet sa vad in ce stadiu este dosarul in cauza mi sa raspuns ca este tot la politie,de ce nu stiu ,,doar banui,, desi in iunie firma angajatoare a fost gasita vinovata pt nerespectarea artic 37-38 din legea ssm ,desi actele care le detin acum arata faptul ca exista o infirmitate permanenta si ireversibila ,desi concluzia expertului spune ca usa metalica ma lovit,desi falsificarea actelor cu dotare EIP este dovedita ca ,,falsificata,,PROCESUL nu incepe ,ba mai mult nici ANCHETA nu este incheiata dosarul aflinduse tot la politie, desi ,,procurorul A FOST SCHIMBAT desi POLITISTUL a fost mutat in alta parte probabil NIMIC NU SE INTIMPLA .Cui sa ma pling? d-nule avocat,mam uitat putin prin atributiunile ,,avocatului poporului,, ,,prin atributile ONBUDSMANUL EUROPEAN,, sint totusi niste ,,conditii, sa poti depune plingere,nu cred ca le indeplinesc .Problema mea este grava ,,ma scufund in saracie,, am inceput sa traiesc din bani luati imprumut pt a-mi cumpara traiul zilnic,nu reusesc sa fiu la zi cu plata ,,utilitatilor,, 480 lei eu si 800 nevastamea impreuna toti 3 (cu ficamea) nu mai putem sa ne descurcam,as lucra da nu mai pot,cei de facut?Am ajuns la capat de drum si nu stiu incotro so iau .Nu se urmareste altceva decit ,,PRESCRIPTIA,, in martie se fac 3 ani de la eveniment,nu ma mai intereseaza ca vor raspunde sau nu PENAL ma intereseaza situatia disperata in care am ajuns si din acte ei sint vinovati ,,vinovati gasiti in urma insistentelor mele,reclamatilor si agresivitati fata de ,,instituti,,SARBATORI FERICITE la toata lumea va doresc PS De prin august -septembrie am reusit un lucru macar sa deschid proces asiguratorului la creditul de care scriam prin alte postri de pe aici, am fost nevoit sa demarez ,,medierea,, nu sau prezentat desi ma costat niste bani aceasta mediere,mediiere care a fost mai scumpa decit ,,taxa judiciara,, ramine de vazut pe 3 decembrie daca pot obtine despagubirile cuvenite din asigurarea de viata avuta atunci ,,taxa judiciara ,,mia fost injumatatita ,taxa de mediere in schimb nu aproape jumatate din ,,pensie,,bani aruncati aiurea nici macar nu au dorit ,,intelegerea amiabila,, in schimb prin ,,intimpinarea ,,venita din partea lor au cerut ,,respingerea cereri de chemare in judecata,,ca find neintemeiata . ce va hotari instanta?,cum ramine cu principalul proces ? cel cu angajatorul voi putea vreodata sal deschid degeaba am cerut ca ma constitui ,,PARTE CIVILA,, findca atita timp cit o ,,instanta,,nui gaseste vinovati ,,printro hotarire,,nam cum sa fiu parte civila. Ma insel? degeaba sint o gramada de legi care obliga ,,vinovatul unui accident de munca,, la despagubiri ca nu le pot cere inca findca Politia,Procurorul desemnat(schimbat ulterior)nu doresc deschiderea procesului sau cel putin sa PROPUNA INTELEGEREA AMIABILA intre parti, motivele le cunosc ,,doar dinsi,, ,,LA MULTI ANI romania,,
probabil trebuie o plingere redactata de ,,UN AVOCAT,, sau de cineva in masura care cunoaste ,,codul penal,, sau anumite paragrafe si legi din ,,DREPTURILE OMULUI,, semnate si de rOMANIA ,probabil daca se constata ca tiau fost ,,incalcate drepturile omului,,ceri AZIL POLITIC da nu cred ca obtii nici EU nici D-voastra si nici altcineva .Sa va raspunda cineva in cunostinta de cauza ca eu habar nam,stiu doar ca au trecut ,,2 ani,, de la redeschiderea anchetei ,au mai trecut 1 an si jumatate si sint persoane implicate in,,TERGIVERSAREA ANCHETEI,OBSTRUCTIONAREA JUSTITIEI prin diferite modurii,, in asa fel incit timpul sa treaca si majoritatea ,,FAPTELOR PENALE,, sa se PRESCRIE ,ca doar traim in rOMANIA .Poate vin RUSII ca CE nu rezolva nimic Toate cele bune tuturor