avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Declarare faliment personal in alta tara UE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Declarare faliment personal in alta tara UE

Am citit recent ca este posibil sa declaram falimentul personal in alta tara din UE unde exista legea falimentului personal . Va rog sa-mi spuneti daca este adevarat si daca sunt sanse de reusita ? In cazul in care vom fi declarati insolventi , va fi recunoscut si la noi in tara ?
Multumesc anticipat
In Romania nu exista aceasta lege.
Legea falimentului personal este pe masa guvenantilor nostri de multi ani. FMI-ul a solictat Romaniei, amanarea adoptarii cu toate ca doar tara noastra si Ungaria nu au o asemenea lege.
Puteti sa declarati falimentul personal intr-o alta tara (mai putin cele doua) doar daca sunteti cetatean al acelei tari.
Stiu ca nu exista aceasta lege in Romania , de aceea intreb despre declararea in alta tara . Mai exact in Anglia , unde am locuit o perioada si intentionam sa mergem din nou .
Sunteti sigur ca trebuie sa fim cetateni sau doar rezidenti ?
Multumesc
Verificati in Legea falimentului personal din Anglia, care sunt conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce fel te poate afecta în romania dacă ai declarat faliment personal în uk? robert.alexandru robert.alexandru Buna .As dori sa intreb in ce fel te poate afecta in Romania daca ai declarat faliment personal in Anglia. (vezi toată discuția)
Referitor la revisal Dinush Dinush Daca un salariat este cetatean maghiar, dar i-am facut CNP Romanesc, prin urmare are domiciliul in Romania, in Revisal la date personale ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Viza uk dupa brexit GaborAlex GaborAlex Buna ziua, am tot citit, m-am tot informat de peste tot DACA cu cetatenie DUBLA ( Maghiara + Romana ) se poate parasi continentul fara VIZA, in special daca se ... (vezi toată discuția)