Ce patesc daca nu vreau sa fac succesiunea ?
Conform legii (desii incorect) trebuie sa impart imobilul 1/3 la fiecare parte, socrii, sora si eu sotia defunctului ( apartamentul fiind pe numele lui ) , insa material n-a participat nimeni nici la achizitionarea apartamentului, doar sotul meu (decedat) care a lucrat multi ani in straintatate si eu l-am sustinut din Romania pe toata perioada relatiei. In + apartamentul era devastat la cumparare si toate modificarile + amenajarile interioare + mobila, tot ce se afla in interior am muncit impreuna ptr a le realiza. Acum sa ajung sa impart 1/3 in mod egal la toata lumea, nu este corect, pe motiv ca investitia din interior este foarte mare.
Ar trebui sa renunt sa mai fac succesiunea ! Sau as putea s-o fac dar sa ajung cu proces in tribunal in care sa aduc martori si dovezi pentru tot interiorul realizat !
Dar daca socrii mei care sunt in varsta vor deceda .... ? ( Doamne-fereste !) Cum ar trebui sa procedez daca mai am o cumnata ? O cumnata diagnostigata cu o boala grea, care din punct de vedere medical nu are discernamant ?
Ajutati-ma va rog .... Nu stiu incotr-o sa apuc .... Va multumesc foarte mult !
Daca ati avut contributie din banii dvs. Si nu va intelegeti va trebui sa va judecati.
Se va face si expertiza.
Trebuie sa aveti foarte bine redactata actiunea intrucat trebuie sa va judecati foarte precis.
Daca incepeti procesul aiurea veti imparti toti mostenitorii tot fara distinctii.