avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Asistenta avocatiala pro bono - cum se face dovada?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Asistenta avocatiala pro bono - cum se face dovada?

Buna ziua.
Va solicit o lamurire: exista forme care trebuiesc facute atunci cand un avocat acorda asistenta si reprezentare unui client pro bono? Daca da,care sunt acestea?
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 21:33, 30 August 2013
Va trebui incheiat un contract de asistenta judiciara cu acel avocat.
Bineinteles ca este necesar un contract.As vrea sa ma lamuresc ce forme sunt necesare pentru un contract ,,pro bono" adica cum se poate dovedi financiar si legal acest fapt.
Multumesc.
Din cate tin eu minte, ca sa inchei un contract de asistenta pro bono ai nevoie de aprobarea baroului. Tocmai pt a se evita fraudele.
avocatul face contract pentru suma de 10 lei si gata.elibereaza imputernicire si ii da bataie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)
- ce înseamnă : că un contract de asistenţă juridică este ... oanaportar oanaportar - ce înseamnă : că un contract de asistenţă juridică este pro bono ? Bună ziua. Instituția noastră are un litigiu cu un angajat. Instituția ... (vezi toată discuția)
Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)