avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adresa sediu de firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adresa sediu de firma

Buna ziua
Pe adresa mea vin tot felul de notificari de neplata a unor facturi restante catre diverse firme, restante ce apartin unei firme cu care eu nu am nici o legatura.Am cumparat apartamentul in urma cu 10 ani de la un domn care a avut sediul social al propriei firme la aceasta adresa,dar care nu mai functioneaza aici .
Ultima notificare a venit insotita de o procedura de executare silita in urma neplatii catre o companie de telefonie mobila.
Cum procedez?
Trimiteti la institutia sau executorul de la care ati primit notificarea o copie a contractului dumneavoastra de vanzare cumparare si o adresa in care precizati faptul ca sunteti proprietar si ca la acea adresa nu isi are sediul nicio firma.
Nu este nevoie sa transmiteti contractul dvoastra de cumparare. E suficienta notificarea.
Pe de alta parte ar fi bine sa verificati la Registrul comertului daca firma respectiva nu mai are inca sediul in apartamenul dvoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de telefonie mobila GrozaMircea GrozaMircea Am solicitat preaviz de 30 de zile de la firma de telefonie mobila [EDITAT] care expira pe data de 18.01.2011 deoarece atunci imi expira contractul in urma ... (vezi toată discuția)
Datorie telefon alxxx alxxx În anul 2005 am încheiat un contract cu o firma de telefonie mobilă pe o perioadă de 1 an. După aproximativ 6 luni am pierdut telefonul mobil, iar până ... (vezi toată discuția)
Schimbarea punctului de lucru a firmei fostului proprietar Andy30bsb Andy30bsb Am cumparat un apartament in care fostul proprietar si-a desfasurat activitatea - biroul de arhitectura- A trecut aproape un an de la vanzare cumparare si ... (vezi toată discuția)