Buna ziua
Pe adresa mea vin tot felul de notificari de neplata a unor facturi restante catre diverse firme, restante ce apartin unei firme cu care eu nu am nici o legatura.Am cumparat apartamentul in urma cu 10 ani de la un domn care a avut sediul social al propriei firme la aceasta adresa,dar care nu mai functioneaza aici .
Ultima notificare a venit insotita de o procedura de executare silita in urma neplatii catre o companie de telefonie mobila.
Cum procedez?
Trimiteti la institutia sau executorul de la care ati primit notificarea o copie a contractului dumneavoastra de vanzare cumparare si o adresa in care precizati faptul ca sunteti proprietar si ca la acea adresa nu isi are sediul nicio firma.
Nu este nevoie sa transmiteti contractul dvoastra de cumparare. E suficienta notificarea.
Pe de alta parte ar fi bine sa verificati la Registrul comertului daca firma respectiva nu mai are inca sediul in apartamenul dvoastra.
Datorie telefon
alxxx
În anul 2005 am încheiat un contract cu o firma de telefonie mobilă pe o perioadă de 1 an. După aproximativ 6 luni am pierdut telefonul mobil, iar până ... (vezi toată discuția)