avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Afisare sigla partid - langa aceasta se poate afisa si ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Afisare sigla partid - langa aceasta se poate afisa si poza liderului?

Buna ziua. As dori sa stiu daca la sediul unui partid pe langa sigla partidului se poate afisa si poza liderului de partid national? As dori sa stiu daca se poate face acest lucru si nu se incalca o dispozitie legala.
Cel mai recent răspuns: petricapetrisor , utilizator 10:33, 29 August 2013
se poate face, desigur, acest lucru.

se poate merge chiar mai departe: poza liderului sa fie chiar sigla!

Pentru a nu exista confuzii, Mişcarea Populară şi-a ales ca siglă faţa lui Băsescu
[ link extern ]
Eu am o alta propunere pentru miscarea populara si sper ca nu se supara nimeni: elena udrea cu un mar in gura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Pe cine o sa desemneze traian basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)