avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vom fi iarãsi ce am fost sau Vom fi iarasi ce-am ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vom fi iarãsi ce am fost sau Vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta?

PDL si PNL se unesc.
Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra.

Am editat mesajul pentru ca am scris sub impresia imaginilor de pe TV si nu prea aveam cuvinte. Nu ca acum as avea mai multe :)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 17:07, 26 Septembrie 2014
Ce chestie.. stiati asta cand v-ati pus citatul in status ? :)
:D
Uite ce putin ii trebuie omului sa isi revina, chiar am ras cand mi-am recitit statusul. Cred ca doar daca ar zice ca au ca si candidat la prezidentiale o femeie blonda m-as amuza mai mult.
Ma scuzati ca intervin la fel de stupid si de fara logica cu subiectul ca unirea dintre cele doua partide..... :stunned:

Traiasca Monarhia!

Eu atat am avut de spus... Scuzati....

Omul de pe zebra.....
Noi pe zebra, ei in masinarii :) Si fara cod rutier la circulatia politica.
Ares-3 a scris:

PDL si PNL se unesc.
Isi doresc un partid mare...


aia s-or fi gandit (or fi fost "consiliati", convinsi (de cine????????) ca 12 % pdl + 15 % pnl = 27 % "partidul mare":rolleyes:

de necrezut, nu pot sa cred cat de stupizi pot fi... :slap:

ca 12 % pdl + (adunat cu) 15 % pnl va insemna in scurt timp... nici, nici ... nici 12 % (aia ai lu' blaga) "partidul mare"...

daca mai sunt si... "deschisi la aliante" si-apar si-alde udrea, mru si pavelescu, rezuland un "partid "FOAAAAAAAAAARTE" mare", totu' adunat se duce dreacu sub 7 la suta (aia ai lu' basescu).


nota:
din toamna ponta va fi presedinte ("de stanga", cu 80%), basescu prim ministru ("de dreapta"). fac pariu.

suntem pierduti ca natiune.



Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2014
lee_vue, utilizator

Alte discuții în legătură

Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cum ne alegem viitorul presedinte? de el depinde si cum vor arata viitorii ministri ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Desi mai este cam 1 an pana la alegerile viitoare pentru presedinte, se agita apele. Tot mai des presa scrisa si vorbita abordeaza subiectul, inclinand balanta ... (vezi toată discuția)