avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Accident rutier

In data de 9 iulie am suferit un accident de circulatie in urma caruia am fost operata de fractura bimaleolara.Vinovatul nu avea polita de asigurare RCA drept urmare fiind trimisa la Fondul Victimilor Strazii pt deschiderea unui dosar de daune .
:Dupa ce am fost trimisa la IML pt obtinerea certificatului medico -legal,am inteles ca mi se va deschide acest dosar de daune.intrebarea este:datorita acestui accident nu am putut un contract de munca pe care l-am semnat inaintea producerii accidentului,contract ce urma sa se desfasoare in afara tarii.Cine ma despagubeste pt,pierdera acestui contract?
nr zilelor de spitalizare este de 6...in scrisoarea medicala apare perioada de 6 saptamani de imobilizare la pat.apoi recuperare...
am depus cerere de obtinere a certificatului medico-legal insa nu este gata...dureaza pana primesc toate documentele de la spital
legea ia in calcul zilele de ingrijire medicala pana la recuperare si nu zilelel de spitalizare sau imobilizare sau etc...

sunt notiuni diferite!
stiu ca sunt notiuni diferite,dar cum se poate aprecia cand ma recuperez?mai ales ca peste 1 an trebuie sa ma operez din nou pt.a-mi scoate placutele si suruburile?
se vor mai face expertize medico-legale

parerea mea este sa depuneti plangerea penala, sa luati legatura cu un avocat, care sa v-o redacteze si, ulterior sa urmareasca mersul dosarului si desfasurarea anchetei penale.

... este un exercitiu de intimidare din partea conducatorului auto, atunci cand a venit la spital pentru a va spune sa nu depuneti plangerea penala... pe el nicidecum nu il interesa soarta/viata dvs. ... el avea alte probleme: existenta sau nu a unui dosar penal pe numele lui!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2013
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
multumesc pentru sfat,am depus deja plangerea penala....

Alte discuții în legătură

Accident rutier - vatamare corporala - cheltuieli spitalizare - cercetare penala efuionut efuionut Acum cateva zile parintii mei au avut un accident rutier. Tatal meu nu era sub influenta bauturilor alcolice, era ceata nu a adaptat viteza la conditiile de ... (vezi toată discuția)
Victima accident auto - despagubiri rca teodon teodon Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz : la volan fiind,am fost implicat intr-un accident de circulatie produs din vina altui conducator auto,cu ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)